Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmet vallott nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmet vallott nekem tegnap egy lány, mert eddig nem vettem észre a jeleit, aminek sírás lett a vége. Mit tegyek? 18F

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: tegnap voltam egy lány ismerősömmel (aki szintén 18 éves) csatangolni. Az egész nyáron rengetegszer voltunk egymás társaságában (minimum 7 alkalommal). Az esetek túlnyomó részében ő hívott el, vitt el valahová. Mindig remekül szórakoztunk. Aztán tegnap minden megválltozott: a lány szokatlabúl rideg, rossz kedvű volt. Semmihez nem volt kedve, sértődékeny volt, makacs, szinte kezelhetetlen. :( Már akkor éreztem hogy rossz dolog fog történni. Megkérdeztem mi a gond, erre így felelt: "Neked azt tudnod kellene!" Nem értettem hogy mi a helyzet, ami mégjobban felmérgesítette:

-TELJESEN nyílvánvaló, hogy mi a problémám! Csak sajnálni tudlak, ha fogalmad sincs a dologról. Őszintén sajnálom...

-Mit sajnálsz? - Kérdeztem rá. S ekkor történt meg a baj.

-Azt, hogy ennyire egy értetlen srác vagy!!! Hát nem érted??? Még mindig nem érted??? - Itt elkezdett sírni - SZERETLEK!!! TELJES SZÍVEMBŐL!!! Már hónapok óta! CSAK azért vártam ezt az egész nyarat hogy Veled lehessek!! Hogy közel tudjak hozzád férkőzni!! Rengeteg szabadidőm rádment és ezekszerint TELJESEN feleslegesen!!! Semmit sem értem el vele... - Itt már zokogott - Miért nem képesek a fiúk megérteni ezeket a jeleket??? Pusztán oda kéne figyelni! És azért ne haragudj, de rengetegszer találkoztunk, IGAZÁN leeshetett volna hogy mit szeretnék!! - Aztán abbahagyta a beszédett és csak sírt és sírt.

Nagyon megsajnáltam őt és ekkor döbbentem rá hogy voltaképpen ő mindvégig szeretett engem... De már késő volt...

- Nagyon sajnálom hogy figyelmetlen voltam és...

- Kérlek hagyjál békén!!" - És elfutott.

Látszott szegény lányon hogy totál kikészült... :,( És minden az én hibám... Én voltam figyelmetlen... Visszagondolva tényleg rengeteg jelett kaptam. Hogy nem vehettem őket észre...? Szörnyen érzem magam... Mit tegyek? Van még remény arra hogy beszéljek a lánnnyal? Vagy már felesleges...? :(

2011. aug. 19. 13:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul, majd megbékél... Én egyszer úgy eszméltem rá hasonló esetre, hogy nem egy nyáron, hanem 2 évig (!) szeretett a lány, mire kapcsoltam, és összeállt minden. Mindaználtal a legnagyobb szemétség az ember szemére vetni, egyik pillanatról a másikra, hogy nem vette észre, mert ez igenis megesik. Nem egy csajjal jártam úgy, hogy kb villogó zöld lámpát láttam a feje felett, és amikor próbálkoztam, értetlenül néztek rám, hogy csak barátkoznak. Ezek után már nem volt önbizalmam észre venni a dolgokat, akkor meg értetlen tirpák voltam, mert nem kapcsolok... Egyszóval megesik ez mással is, beszéld meg vele!
2011. aug. 19. 14:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát...ez kemény. Ha akarsz tőle valamit, akkor keresd meg. Ha csak barátodként tudnád őt elképzelni magad mellett,akkor egy időre hagyd békén, hogy lenyugodjon.
2011. aug. 19. 15:24
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ennyit a jelekről.Miért nem lehet szavakkal egyértelműen kommunikálni? Elég bőven,ha a KRESZ-ben vannak jelek.
2011. aug. 19. 19:47
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképpen hívd el sétálni, egy mindent tisztázó beszélgetésre. Sokszor ha egy nő azt kéri hagyják akkor azt várja h fontos-e annyira h mégis kicsalogasd a csigaházából. Ha csak barátként kedveled akkor beszéljetek, ha kibeszélhet mindent magából jobb lesz neki. De legyél őszinte az elejétől kezdve és mondd meg neki h barátként kedveled/ tetszik/ te is szereted.
2011. aug. 19. 21:28
 15/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Tegnap beszéltem a lánnyal és mindent tisztáztunk, sőt, az események nagyon jól alakúltak! :D :D Ugyanis összejöttünk!!! :D Hol is kezdjem...? Felhívtam telón és elnézést kértem amiért olyan figyelmetlen voltam és megkértem hogy találkozzunk ismét. Már a telóban lehetett érezni hogy még mindig borzalmasan ki volt készűlve, semmi sem változott azóta. A telefonban is sírt. Amikor találkoztunk, megint elkezdett sírni, még mielött bármit is szólhattam hozzá. Én kezdtem a beszédet, hosszasan és őszintén taglaltam az érzéseim, hogy sajnálom a dolgokat és hogy mélyen elnézését kérem. ő többnyire csak hallgatott és a könnyeivel küzködött. Aztán végül megszólalt:

-Először is köszönöm hogy elhívtál! Szerettem volna megtudni hogy vagyok e annyira fontos hogy felkeressél engem. Elhiszem neked, hogy sajnálod a dolgokat és hogy nem volt szándékodban játszogatni az érzéseimmel, pusztán rosszúl alakúltak a dolgok. Nekem számtalan lehetőségem van és volt sok fiú körében, de nekem mindenképpen Te kellettél volna! Te különleges vagy nekem... De teljesen összetörted a szívemet az értetlen viselkedéseddel és megingott bennem egy picit a dolog... Ráadásúl, te nem is szeretsz engem, ugye? - Elkezdett sírni - Egy átlag lány vagyok neked, semmit sem jelentek nemde?? Akkor jól gondoltam... Nem vagyok jó nő... Mindennek vége és elnézést hogy zaklatott egy ilyen semmirekellő nő mint...

Ekkor fogtam magam, a szemébe néztem nagyon mélyen és hosszasan, megfogtam a derekát és... És megcsókoltam! :D :) Fantasztikus érzés volt! ^^ Nagyon hosszasan és szenvedélyesen csináltuk. A dolog után már zokogott és úgy átölelt hogy szinte alig kaptam levegőt, valamint szinte már beleremegett a sírásba... :S :( Nagyon feldúlt volt és ezt mondta:

-TUDTAM HOGY SZERETSZ!!! TUDTAM!!! MEGCSÓKOLTÁL!!! EL SEM HISZEM!!! ÉN IS SZERETLEK, SZERETLEK, NAGYON!!!

Tudtam, hogy egy csók többet fog jelenteni ezer szónál is. :) Átöleltem és elmondtam neki minden érzésem iránta. Kértem, hogy adja meg a lehetőséget hogy helyrehozzam a dolgokat és hogy boldoggá tehessem, ő így felelt:

-Bolond lennék ha nemet mondanék! A barátnőd szeretnék lenni!

Szóval minden remekült alakúlt, s a lány megszerezte élete első barátját személyemben, miképpen és is az első csajom. :) Nagyon szépen köszönöm mindenki kommentjét, elolvastam őket és megfontoltam a jó tanácsaitokat! Nagy szükségem volt a segítségetektre! :)

2011. aug. 21. 10:59
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon romantikus! :D Gratulálok! :)))
2011. aug. 21. 13:52
 17/17 anonim válasza:

Ez a lány koplett hülye xD Nem lehetsz gondolatolvasó...

Ne a szegény kérdezőt szóljátok már le,mert nem tehet semmiről

2018. márc. 20. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!