Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3. -nak házaspárhoz? Kockáztassak?
Egyik kolléganőm vette fel a napokban, hogy a férjével szívesen bevennének egy nőt 3.-nak, és rám gondoltak. Érdekelne -e? Nem tudom mit válaszoljak.
Valahol foglakoztat a gondolat, kíváncsi vagyok. De férjnél is vagyok. A férjem háta mögött nem tenném meg. Tudom, hogy ő erről nincs jó véleménnyel. De annyira szeret, hogy mindent megtesz a kedvemért, mindig hozzám igazodik, így lehet hogy erre is igent mondana.
De attól is tartok, ha megkérdezem, attól függően, hogy igent, vagy nemet mond, én belemegyek-e vagy sem, mit fog rólam gondolni utána, csak a felvetés miatt is. Esetleg ha igent mond, és elmegyek a kolléganőmhöz, megromlik-e a kapcsolatunk. Szerintetek megpróbáljam?
Panda Péter
és ha te hogy reagálnál, csak magára a kérdésre, ha feltenné neked feleséged? vagy ha nem kérdezi, csak úgy elmondja, hogy, hogy milyen ajánlatot kapott. figyelj, ma az egyik munkatársam azt kérdezte.....
Attól, hogy szeretem, még érdekelhetnek olyan dolgok, amik őt nem. A jóváhagyása nélkül nem mennék bele. Ha nem, akkor nem. Így halok meg.
nekem miért nincsenek ilyen kollegáim :)
beszéljétek meg.. négyes esetleg???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!