Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuknak tetszik ez a külső?
Ugye nem gondoltad komolyan, vagy egyszeruen nem gondoltad at a kerdest. Van, akinek tetszik, van, akinek nem.
Kerdezz meg 100 embert:
igen, igen, nem, igen, nem, nem, nem, igen, nem, igen, igen, nem, igen, nem, igen...
Én imádom ha van mit fogni egy csajon, és rajtad van, de nem tetszik, hogy visszahúzódó vagy, nekem a belső fontosabb, a bőbeszédű csajokat szeretem, akikkel el lehet hülyülni és flörtölnek is.
21f
ilyen hülye gondolkodásmódot.:O ha a többi osztálytársad beugrik a kútba, teis beugrassz????!! azért nem maradsz kint mert "cikiii"??!! ha azok már szét vannak b@szva és sz.patva akkor neked is az kell?? igazad van mire férjhez mész ismerj meg minimum 200 f@szt..az a balek akinek kelleni fogsz nagyon szerencsés lesz..seee!
hogy lehet az, h a mai lányok 13 évesen már b@szatjàk magukat, és semmi szégyenérzet nincs bennük??
apàdnak mond el hogy már f@sz kéne a puncidba!!!! azután legyél nagylány.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!