Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! 23 éves szűz lányként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! 23 éves szűz lányként kb. mennyi esélyem lenne találni egy korombeli szintén szűz fiút?

Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 22:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%

"erre az oldala csak 20 feletti nyomi szüzek járnak?"

Szóval szerinted ha valaki 20 fölött szűz, az már nyomi? De szánalmas vagy...

2011. aug. 18. 22:37
 12/21 anonim ***** válasza:
92%

Hát én régóta nem vagyok szűz,de szerintem ezt hülyeség is így nyilván tartani .. :D

A válaszom egyébként a kérdésre az lenne,hogy nem biztos,hogy csak szüzek között kell keresgélned,elég ha találsz egy normális párt,nem magam akarom fényezni,de én annak tartom magam és abszolút nem zavarna ha a barátnőm 20on akárhány évesen szűz lenne .. legalább tudom,hogy nem volt a város egyik rib.nca ..

22/F Bálint voltam

2011. aug. 18. 22:43
 13/21 anonim ***** válasza:
75%

tertjeszd mindenkinek, aki csak bepróbálkozik nálad, hogy te szüzet keresel :D

finoman mindig hozd fel a témát, hogy szerinted a szűz pasik szexisek, és bennük ott a lehetőség a formálhatóságra, ilyen partnerre vágysz.

mondd el őszintén, hogy szűz vagy.

a kalandorok ennél a kijelentésnél lelépnek, mert nem foganp félévet, évet várni rád, és őket többnyire zavarja, hogy szűz vagy, mert az a tapasztalatuk, hogy a legtöbb szűz lány félős, meg nemakarja, képes az utolsó pillanatban visszakozni stb.

így kiszűröd az "alkalmatlanokat", és maradnak a szűz pasik.

egyébként ne a helyeseket keresd, azokra már tuti rámászott 1 r.bi, és már nem szűzek.

keresd az átlagos, vagy csúnyácska, félénk srácokat, ők többnyire folyton ott lógnak msn-en (tudom, mert sok ilyen haverom van, csak ők 19-20 éves szűzek :D).

egyébként el se hiszed milyen jó "megszabadulni" a szüzességtől azzal, akit szeretsz és szintén szűz! :D

utána az ember sokkal bátrabb, és egy szakítás után könnyebben belemegy mással a szexbe (legalábbis sok esetben).

nem lesz már ott az az érzés, hogy hűűűű, ciki-e szűznek lenni, milyen lehet, fáj-e és mennyire stb.

egyébként én is elég "későn", 18 évesen vesztettem el...legalábbis ahhoz képest, hogy mostanában ez átlag 14-5 éves korban történik :/

20/L

2011. aug. 18. 23:01
 14/21 anonim ***** válasza:

Miért kell neked korodbeli? A lányok általában pár évvel idősebbet szeretnének. Vagy az is korodbelinek számít?

Amúgy mivel lány vagy, biztosan találsz, csak legyél türelmes, és ha lehetőség adódik, akkor élj vele.

2011. aug. 18. 23:13
 15/21 anonim ***** válasza:

hemzsegnek MO-on a 20onéves szűz Fiúk!

Mindent megteszek hogy ne legyek az!

F18

2011. aug. 19. 01:24
 16/21 anonim ***** válasza:
ha a csillagjegyre gondolsz akkor 12 alatt az 1. ha arra gondolsz, hogy olyan fiút találsz-e aki nem volt még lánnyal?! az attól függ... mekkorák az elvárásaid. kétlem, hogy találsz olyan nagyon jó pasit aki még 23 évesen nem volt lánnyal.
2011. aug. 19. 07:04
 17/21 anonim ***** válasza:
91%

Nem dicsekedni akarok, de írta valaki, hogy 20 feletti szűz fiúk csakis rondák, bunkók vagy balfékek lehetnek. Az én párom olyan atletikus, arányos testű és gyönyörű arcú, hogy sok szembejövő hölgynek megakad rajta a szeme. Középiskolájában volt egy modellügynökségnek a válogatása, rajta kívül még egy fiút akartak szerződtetni, de nem vállalta el, mert nem akarta, hogy vele azonos neműek csorgassák a fotójára a nyálukat. Olyan feneke, combjai és vádlija van, hogy többen megkérdezték, focizik -e? 22 éves volt, mikor elvesztette velem. Három éve vagyunk együtt, reményeink szerint hamarosan szorosabbra fűzzük a kapcsolatunkat. És nem azért volt szűz, mert nem volt lehetősége elveszteni, hiszen kínálkoztak fel neki lányok. Ez nála erkölcsi döntés volt.

Kedves kérdező, szórakozóhelyeken nem fogsz egészséges értékrendű, erkölcsös, szűz fiúba botlani. Javaslom neked a cserkészetet, hagyományőrzők társaságát, vagy vallásos (nem szektás, jehovás, hit gyülekezetis!) csoportok társaságát. Harcművészeti klubokat, túratagozatokat, bajtársias (nem kocsmás, tüntetgetős, pártoskodó) szervezeteket. Sok sikert!

2011. aug. 19. 09:03
 18/21 anonim ***** válasza:
76%

Vagy a sakk-klub XD

Viccenkívül.

Barátom 20 éves, sakkozik, állatigyorsan pörgeti a rubikkockát, vicces, romantikus és szűz.:D

Na ki a király.xd

2011. aug. 20. 17:36
 19/21 anonim ***** válasza:
57%

jelen, 22 vagyok.

és bak, és azt jósolták nekem hogy a lány fog kiválasztani engem, nem én őt :D

2011. szept. 18. 16:20
 20/21 anonim válasza:

ket szuz nem biztos hogy jo par.

szerintem kell valakinek egy kis tapasztalata legyen

a parbol...

2014. júl. 23. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!