Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan ember akinek 25 körüli korban lett először párkapcsolata?
Én 24 vagyok, és nem voltam még pasival. :) Aki emiatt lenéz, vagy hülyének tart, az az ő dolga. Nem vagyok sem beteg, sem ronda, sőt, még barátom is volt, egyszerűen csak nem éreztem magam késznek arra, hogy szexuális kapcsolatot létesítsek.
Szerintem szűzen kevesen halnak meg! :D
a bátyámnak kb 26 éves korában volt először párkapcsolata.
de ez nem azt jelenti,hogy előtte nem csajozott,mert becsajozni becsajozott rendszeresen olyan 18-19 éves korától és 150 nőt minimum megcsinált,de nem jött össze senkivel.
felcsípte megdugta heti 1x aztán kész.
aztán 26 évesen elkapták a grabancát.
A legtöbb olyan válaszadó, aki önmagáról mint (részben) hasonló helyzetet átéltről (átélőről) írt: nőneműek.
Az a gyanum, míg a nők általában büszkék lehetnek, ha sokáig őrzik szüzességüket, addig egy pasira nézve kissé hátrányos.
Na de a kérdező konkrét problémájára térve -mivel ő nem a szüzesség kapcsán kérdez, hanem kifejezetten párkapcsolattal összefüggésben-, szerintem sincs különösebb jelentősége annak, hogy hány évesen alakul ki életében először tartós.
Egyébként meg van úgy, hogy a körülmények eleve korlátozzák a lehetőségeket, akár évtizedeken át (kis településen lakik (és nem oda született) ; anyagiak (pl. alig van lehetősége mozgalmas helyre utazni) ; betegség, stb.). Ilyesfajta körülményekről ráadásul nem tehet az illető.
Egy férfi.
"Nem tartom túl jó ötletnek egy párkapcsolatot hazugsággal indítani..."
Minden párkapcsolat hazugsággal és képmutatással indul. Sőt ezekre épül. Nyugodtan közöld vele, hogy még nem volt nőd, de ne csodálkozz, ha rövid távon le leszel építve.
Érdekes, mindenki ezt mondja :) (már hogy nem voltam még szerelmes) Pedig barátommal két évig jártunk, és mégsem történt meg.
Nem tudom, hogy ez mennyire válasz a kérdésedre, de neki is én voltam az első barátnője. Előtte volt már nővel, de járni csak velem járt. Akkor volt 26 éves.
Az biztos, hogy manapság nehéz párkapcsolatot találni, és lassan azt sem nézik értéknek, ami az. Ilyen világban kell élnünk, és sajnos ebben kell valahogy boldogulnunk.
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!