Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit gondolhat rólam ez a fiú? L/15
Figyelt kérdés
Most megyek gimibe és a leendő osztálytársaimmal facebookon tartjuk a kapcsolatot. Már van egy fiú akivel bejövünk egymásnak, a fiú pár hete írt nekem, de igen perverz és a szexről írogat, hogy mi miket csinálnánk, lefeküdnénk, milyen pózokban, erről írt kb 1 órán át.. persze írtam rá hogy igen jó tuti jó lenne, de aztán erre azt írtam, hogy vonzódom hozzá és lefeküdnék vele ha szerelmes lennék belé és ha már több hónapja járunk. Aztán következő nap még megírtam neki, hogy ilyenekről nem beszéljünk mert nem vagyok ilyen ribanc fajta akivel, mindennap ilyenekről beszélhet. Azóta nem ír. Ugyan mit gondolhat rólam? Normális válaszokat kérek szépen kedves válaszolók!2011. aug. 17. 18:51
11/19 A kérdező kommentje:
Ádám..
2011. aug. 17. 19:34
12/19 anonim 

válasza:

OFF:
lesz kép mert ha nem akk nem offolom szét a kérdésed.
13/19 A kérdező kommentje:
De most mi van hogy: OFF nem értelek?:D
2011. aug. 17. 19:42
14/19 anonim 

válasza:

sztem beszéld meg vele ha nem gonolta komolyan akk járj vele de ha komolyan gondolta hagyad ez az én véleményem
15/19 anonim 

válasza:

tudod most már mind1.
nem érdekes.
16/19 anonim válasza:
hát ha osztálytársak lesztek itt csak az lehet még baj h ez fog e hatni a többiekre már ha megtudják
17/19 Mitnézel válasza:
hetekig azt beszéltétek hogy hogy dugnátok 15 évesen és egyszer jól cselekedsz hogy leállitod aztán baszik rád és téged még érdekel h mit gondol rólad?inkább gondolja azt h hülye vagy mint többen gondolják h egy kis ribanc
18/19 anonim 

válasza:

Azt hogy strickód akar lenni.
19/19 anonim 

válasza:

írj már egy privit beszélek neked a dugásról és helyeselj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!