Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szerelmes vagyok egy anime szereplőbe!
Figyelt kérdés
Itt vannak a képek: [link]
És itt van még kettő a fehér hajú zero a másik kaname:
Ki fogok belőlük szeretni?Az a gond hogy nem is egy hanem 3!!!
2009. ápr. 14. 19:02
11/24 anonim válasza:
Naná hogy elmúlik,de kanamét nem lehet nem imádni:)
12/24 anonim válasza:
Shessoumaru-samaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! :D
13/24 anonim válasza:
Kaname!!! *csorog a nyála*
Természetes, hogy el fog múlni. :) Nálam már nem olyan biztos, mivel sikerült idealizálnom Kanamét. xD És 1 éve ő álmaim lovagja. xD
17/L
14/24 A kérdező kommentje:
köszi a választ:)
2009. júl. 24. 12:11
15/24 anonim válasza:
"de függöséget azt simán okozhatnak ezek a műsorok"
bármi okozhat, nemcsak az animék
16/24 anonim válasza:
én is imádom Zerot :D nyugi elfog múlni. velem 11 évesen volt ilyen. De akkor én a Sámán Királyból Lenbe szerettem bele xDDDDDD
17/24 anonim válasza:
18/24 anonim válasza:
Szerintem kicsit idős vagy ehhez és gondolkodj el rajta mit írtál le. kicsit nevetséges
21/L
u.: amúgy nagy Shessomaru és Kaname fan vagyok ;D
19/24 anonim válasza:
Hugommal volt ilyen.....,de nem súlyos.....,meg leeht beképzeled,de nem lényeg amíg megvannak az érzelemid élvezd!LEgalább eltötlöd az időt!xDDD
20/24 anonim válasza:
nekem is volt ien és jelenleg is tart még. az én kiválasztottam Yagari-sensei :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!