Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a fiúk átlag magassága 175 cm?
Figyelt kérdés
179 cm vagyok, és olyan fiút szeretnék, aki legalább 5 cm-rel magasabb nálam. Nyugtassatok meg, hogy hülyeséget hallottam! Légszi!2011. aug. 16. 23:47
42/67 A kérdező kommentje:
ajj de örülök ennek srácok :))
2011. aug. 18. 21:43
43/67 anonim válasza:
Hát a tiniknek esetleg 175 cm de ha egy érett férfi az van azért 185-190 cm...szerintem hülyeség ez a felmérés...melyik kretén férfi 165 centi?
44/67 A kérdező kommentje:
hát... sajnos vannak olyan alacsonyak :/
2011. aug. 18. 21:47
45/67 anonim válasza:
Én 180 vagyok, de valóban egy szórakozóhelyen a legtöbben alacsonyabbak. Jó hír számodra, hogy sok a magas is! Szóval fogsz majd tudni választani pár év múlva, akár az ilyen helyeken is nemcsak a kosárpálya környékén :)
28/F
46/67 anonim válasza:
Én 15 éves vagyok, fiú és 173cm, ez nem átlagos? Túl alacsony?
47/67 A kérdező kommentje:
szerintem átlagos, még fogsz nőni. habár én ugyanennyi idősen lányként vagyok 179 cm, de sztem én már nemigen fogok nőni. legalábbis remélem..!
2011. aug. 18. 21:53
48/67 anonim válasza:
Azért elég szégyen vagy hogy lenézed az alacsony pasikat tehet ő arról hogy akkora a magasságot nem lehet befolyásolni,látszik,hogy kislány vagy még ,17/F188cm...
49/67 anonim válasza:
egyébként ha alacsonyabb lenne a fiúd akkor mi lenne?
50/67 A kérdező kommentje:
nem lenézem őket, hanem egyszerűen magas pasikra vágyom. szerinted hogy néz az ki, ha a nő a magasabb és nem a férfi. Jó persze, nem emiatt fogok dobni egy pasit, de azért mégis csak, gondolj bele, hogy milyen rossz érzés már magának a pasinak, ha a csaja magasabb, mint ő...
2011. aug. 18. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!