Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15cm pénisz méret az kicsi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15cm pénisz méret az kicsi nagyon? (22f)

Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 23:42
1 2 3 4 5
 41/45 Norton85 válasza:
96%

"Ember ti ijen torpefarkuak vagytok..."

Inkább lennék törpefarkú, mint egy alulművelt kompenzáló majom, aki az alap magyar szavakat sem tudja helyesen leírni...

2011. szept. 8. 08:35
 42/45 anonim ***** válasza:
84%
Az enyém 15 cm ,átmérője 4,5 cm a makknál 5 cm. A párom szerint tökéletes. Ennyi.
2014. nov. 15. 18:32
 43/45 anonim válasza:
83%
Hat nekem allva 22 centis,es az mar faj a baratnomnek,jol jarsz ezzel a 15centis f@sszal. 😀
2018. ápr. 22. 22:34
 44/45 anonim ***** válasza:
84%

Egy felmérésben megkérték a nőket, hogy válasszanak maguknak tökéletes péniszt. A legtöbben 16,5 hosszú, 15 centi kerületű péniszt választották és statisztikilag a boltokban is a 16 centis dildók fogynak a legjobban. Mert egy nő azt élvezi. Jobban mondva a kellően vastag péniszt.

A hosszú pénisz meg inkább átok. A nők 80%-nak nem tudják bedugni tövig úgy, hogy élvezzék. Plusz ha vékony, akkor elélvezni sem fog tőle mert nem tölti ki, hanem csak a belsőszerveit lökdösi.

Nekem 16,7 centi hosszú és 16 centi kerületű teljesen felállva és igy is volt olyan barátnőm aki mondta, hogy teljesen ne dugjam be mert nem élvezi.

(Konkrétan csak úgy tudott elélvezni ha csak max 10-12

Centire dugtam be neki, valszeg mert ott volt a G pontja és nem minden nő élvezi ha feszítik belülről mint a katonai sátrat).

Szóval a 14-17 pénisz sokkal jobb mint egy 20 centis. Neked is mert tövig betudod nyomatni és a nőnek is mert nem kell foglalkoznia szüksêgtelen fájdalommal és eltud élvezni könnyebben.

Persze vannak olyan bejáratott és hosszú vaginájú nők akiket csak ikarusz féltengely elégít ki rendesen és ők a nők kb 10%-a. Szóval kérdezd meg magadtól, te az ilyen nőket akarod kielégíteni?

Vagy az olyanokat akik az átlagos 90%-ba tartoznak?

Ha a 90%-ot akarod kielégíteni akkor tökéletes a péniszed és nem agyalsz hülyeségeken, hogy nem vagy deréktól lefelé egy Ló.

2021. okt. 6. 13:55
 45/45 anonim válasza:
Nekem majdnem 16 és mindj ittvagyok 17 szó nem para
2022. febr. 22. 01:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!