Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Legszebb lány név/nevek? Legcsúnyább? Miért?

Nagyon szép szerintem: Andrea
Szeretem még ezeket: Hajna, Zsuzsanna, Lea, Gizella, Ella, Ida, Leona...
Ami nem jön be: Döníz, Zsaklin, Alexandra, Mercédesz, Dzsennifer, Rita, Arika, Flóra (bocs, de tényleg nem), Gréta, Özséb, Mariann, Annamária, Paulina...

Nem tudom pontosan írom-e de a szebbek:
Tánya
Natasa
Szása
Ami nem tetszik:
Hilda
Olga
kb ennyi ami eszembe jut most.

Valéria,mert így hívják anyukámat.Ha kislányom lesz őt is így fogjuk hívni.
Meg nagyon tetszik az Ilona név is.

ha egy lány tetszik, nem a neve fogja meghatározni hogy összejövök-e vele..:)
de egyébként kérdésre válaszolva nekem az Adrienn a legnőiesebb név és a Bogi.:)

Én lány vagyok, de azért leírom :)
Legszebbek: Melinda, Dóra, Dorottya, Tünde, Nikolett, Mirjám,
Amik nem tetszenek: Vivien, Flóra, Violetta, Olívia, Olga, Anett, Sára, Magdolna, Katalin, Maja
Amiktől hányok: Dzsennifer, Melissza, Vanessza, Blanka stb.

amielyik tetszik:Anna,Anikó,Judit,orsolya,Lola,és egy kicsit talán még az Anett is
amelyik nem tetszik:szamanta,dzsenifer,(mert 85%akinek ez a neve cigány) Júlia,Jolán,Erszébet,Aranka,Margit(mert öregasszony a 90%) és amelyikek csak szinplán okádék nevek,meg mert az ilyen nevűek általába rondák is:Ildikó,Bianka,Brigitta,Blanka,Boglárka

mi a bajotok az Angelika névvel,szerintem szép még a becézése is Angeli,valaki irta h ez cigányos név,pedig nem is
14/L

Nekem a kedvenc lánynevem a Rebeka. Olyan aranyos és szép.:)
15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!