Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap flörtöltem egy sráccal. Ma megtaláltam myvipen. Gáz lenne felvenni vele a kapcsolatot?
tapasztalat:
ha felveszed vele a kapcsolatot abból baj nem lehet.
legrosszabb: közli h nem akar tőled semmit. de ezt nem hiszem.
szerintem nézd meg az adatlapját úgy h nem vagy rejtve várd meg h bejelentkezzen hátha felvesz ő de ha nem akkor sincs semmi felveszed vele a kapcsolatot ennyi max lesz egy jó haverod vagy akár egy új pasi:D
Én nem szoktam felvenni olyanokat, akiket csak egyszer láttam és még nem is beszéltünk. Sőt igazából hiába láttam többször, ha nem beszéltünk, akkor nem is mondom rá, hogy ismerősöm.
Bár manapság gyakran így szokás ismerkedni, meg kezdeményezni, ahogy olvasom a kérdéseket, úgyhogy nem gáz.
Viszont, hogy lehet rendesen flörtölgetni úgy, hogy egy szót se szólsz? Szemezésre gondolsz?
Köszi nektek.:)
Már megnéztem rejtetlenül vipen.:D Remélem felismer a képeim alapján.
Az utolsó válaszolónak mondom: igen, szemeztünk, meg mosoly, meg folyton felbukkant ott ahol én (mert egy rendezvényen voltunk), meg ilyesmi. Nekem ez flört... bár nem tudom... én még csak 15 vagyok, de nekem ez a flört.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!