Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzek szép barátnőt?
változtass a természeteden... nem egyszerű, de nem is lehetetlen
általában azt tanácsolom, hogy add önmagad, de nálad inkább kivételt teszek xD NE add önmagad
:D
Jó arc vagy, simán menj oda a szórakozóhelyen a legjobb sunákhoz, azokhoz úgy sem mer senki, még a díszköcsögök is csak nézegetik őket és add magad, csodálkozni fogsz, néha bejön.
A nők szeretik a határozott faszikat, még akkor is ha néha kicsit bunkók és nem Brad Pitt mind.
Engem nem nagyon izgat a jóképűség, elég ha ápolt a férfi. Nem baj, ha nem kedves; ha mondjuk humoros meg szókimondó és jó a stílusa.
(Egy átlagosan szép lány.)
15:54 vagyok, a válaszaidat olvasva jó a stílusod. :D
Máskülönben ha tetszel egy csajnak, akkor hihetetlenül jóképűnek és helyesnek fog tartani. (Nekem is tetszett olyan srác, akire senki sem mondta hogy jóképű, de számomra az volt. :D)
Kedvességre meg nem mindenki bukik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!