Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem nyávogós elkényeztetett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem nyávogós elkényeztetett liba vagyok, akkor miért nem megy simán a randizás?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér, csinos sportos csaj vagyok
2011. aug. 16. 13:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Fiúk! Nem a szex a legfontosabb egy kapcsolatban! Hanem az, hogy a nő érezze hogy szeretik! Ennyi! A nő így van megteremtve, nem tehetünk róla!
2011. aug. 16. 13:46
 12/20 bix ***** válasza:
hány éves vagy ha meg nem sértelek?:D
2011. aug. 16. 13:46
 13/20 anonim ***** válasza:
Általában a szexuális vágy hozza össze az embereket, a többi már a körítés. A nagy szerelem is valójában szexuális vágy. Elhiszem, hogy jobb lenne ha az emberek ezt árnyaltabban kezelnék, nem úgy mint manapság, de sajnos ilyen időket élünk. Egyszerűen keresgélj tovább, ne add fel, ennyi. Van még épp elég normális férfi a világon.
2011. aug. 16. 13:47
 14/20 A kérdező kommentje:

jó de attól még mert lefeküdtem vkivel nem lett kapcsolat, csak maradtunk barátok....

amm nem nem sértessz meg és 17, most leszek 18 éves vok..

2011. aug. 16. 13:50
 15/20 anonim ***** válasza:
Talán mert olyanokra buksz, akik a nyávogós libákat szeretik.
2011. aug. 16. 13:54
 16/20 bix ***** válasza:

hmm hát mondjuk egy átlagos 18-20 éves srác mostanában még tombol, szal egyetlen életcélja hogy minél több strigulát húzzon:D

van normális komoly pasi is ez fix, majd megtalálod, még csak most kezdődik az élet:)

2011. aug. 16. 14:14
 17/20 Fke ***** válasza:
tudd elolvastam a kérdést... az eslő gondolatom az volt, hogy ez egy nyávogós elkényeztetett liba.
2011. aug. 16. 14:29
 18/20 A kérdező kommentje:

akkor azért mert nem ismersz...!!!

amm igen igen tom h előttem az élet és én is tombolok meg minden, meg nekem is fontos a party meg a szórakozás de jó lenne már egy olyan aki nem csak így néz rám..

2011. aug. 16. 14:34
 19/20 bix ***** válasza:
figy én világ életemben utáltam inni, partizni, részegen hazabotorkálni, normális srác voltam, viszonylag magas, nem rossz vágású, dumám is rendben volt... mégis kb ebben a cipőben jártam, kb annyi difivel hogy velem még az alkalmi sexet se akarták elképzelni, barátnak jó voltam. mindenki a kidolgozott testű esetleg pénzes kocsis menő srácokat kereste, még akkor is ha tudta jól hogy tapló lesz és úgyis otthagyja. egyszerűen a legtöbben pattintottak ilyenek miatt, vagy egyszerűen észre se vettek. aztán én is elkezdtem edzeni, egyből jött is a visszajelzés... olyanoktól akiktől nem is kellett volna, az eszetlen libák soha nem hoztak lázba. most ott tartok hogy a normális csajok egyből skatulyáznak a hülye gyúrós önimádó körbe, holot... ennyi. ti se vagytok igazán következetesek, vagyis sokan nem mondjuk így, a pasik jelentős része aki sármos, jobb a dumája, jobb kiállású nem visszahúzódó, bulizós az nem fog leragadni egy csajnál ilyen idősen, mert tudja hogy jövőhéten is lesz party, és ott is összeszed egy jó csajt akit hétvégén párszor lerendez aztán ennyi. ezektől mit vársz? én pl szórakozóhelyre soha nem mentem a nagy Ő-t keresni:D
2011. aug. 16. 14:47
 20/20 A kérdező kommentje:

írtam privben...

de amm akk is ok lehet izmosabb meg ilyenek, de nekem nem elvárásom a kocsi meg ilyenek, legfőbb h szeressen meg h jól nézzen ki--->ez meg mindíg más vagyis ilyen nagyon nagyon kihegyezett ideálom nincs

2011. aug. 16. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!