Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit gondoltok erről?
18 éves srác vagyok, szűz, és még nem volt barátnőm. És nem is akarok. Nem, nem vagyok aszexuális.
Nem vagyok antiszociális sem, de nem szórakoztatnak az olyan dolgok mint a strand, diszkó, stb. Sőt erkölcstelennek tartom ezeket.
Vegetáriánus vagyok és nem iszom alkoholt, nem kávézom és nem dohányzom. Drogot meg végképp nem fogyasztok. Sokat ülök otthon, de egyébként nem zárkózom el a programoktól. Nem sportolok, mert a csapatjátékokban sajnos gyengén teljesítek. Bowlinghoz, ping-ponghoz meg sajna csak iskolaidőben találok partnert. :(
Nem arról van szó, hogy ne akarnék társat. Sőt, szeretném, ha lenne valaki, akivel komoly dolgokról beszélhetek, és aki mellett önmagam lehetek. Sajnos sem az ellenkező nemben, sem az azonos nemben nem találok ilyet. Hiába mondják, hogy menjek el ismerkedni egy szórakozóhelyre, mert nekem a társas kapcsolatok többről szólnak, mint hogy elmegyünk együtt berúgni, őrjöngeni és fűvel-fával kavarni. Engem ez nem szórakoztat, nem érdekel sőt taszít!
Felvenni felveszik az embert, csak a bent maradás lesz a vészes.
És ha tovább folytatod a bulizást, ivást elhanyagolva a suli, akkor nem leszel sok ideig felsőoktatásban.
13:30 nyugi
lehet igazad van de nyugi
hát ez elképesztő!
hogy lehetsz ilyen bunkó már boccs
de honnan gondalod hogy ronda
egyik ismerősöm is szinte ugyan ilyen mint a kérdező és irtó jó pasi
ne feltételezz semmi rosszat soha senkiről ha nincs bizonyitékod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!