Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan legyen bonyolult? :S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen bonyolult? :S

Figyelt kérdés

Szinte az összes lány akit ismerek és bókolt, felsorolta nekem hogy olyan "egyszerű" vagyok. bóknak szánták de persze velük sosem jött össze semmi :S Tehát valszeg ez nagy gáz,de fogalmam sincs hogyan lehetnék alapból bonyolult és miért tartanak egyszerűnek?

21/F

2011. aug. 15. 00:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Humoros vagy, szociális?
2011. aug. 15. 00:31
 12/21 anonim ***** válasza:
A "nagy sötét átlag" pedig abban gondolkodik, hogy vannak a rossz és jó fiúk, anélkül, hogy magukban ezt a két szót végig gondolnák, hogy mit jelent. Aztán mindent bonyolultnak látnak, ha nem csak ez a kettő van.
2011. aug. 15. 00:34
 13/21 A kérdező kommentje:

Szerintem a kalndot, szenvedélyt, titokzatosságot (esetleg keménységet, gyöngédsédet) hiányolták belőled. Vagy nem tetszett az érdeklődési köröd.

Milyen a személyiséged? Mi a hobbid? Hogy jellemeznéd magad? hogy tellik az életed?

A személyiségem fogalmam sincs milyen.

Hobbijaim: Gitározás,testépítés,küzdősport,parkour,tanulás,programozás,írás.

Olyan srác vagyok aki nem a külsőségeket nézi,hanem hogy mit tesznek meg érte hogy elérjék. Utálom a szabályokat és a megszokásokat, közvetlen vagyok, sok ismerősöm van,pozitív beállítottságú vagyok, mindennap küzdök a céljaimért, iskolában rendezvényeket is szoktam szervezni.

Az esti bulizást nem szeretem, régen sokat jártam (hétfőtől szombatig minden este partyztunk..) de már nem érdekel. A nyáron voltam egy motorosbemutatón,repülősnapon és egy kalandparkban amúgy dolgozom.

humoros vagyok-e? Igen, hamar megnevettetem a lányokat.

+ infó: Régen a suli lúzerja voltam, mostmeg mindenki ismer és bírnak. De a sulin kívüli lányok is azt mondják hogy "olyan jó hogy egyszerű vagy." Aztán persze csak barátkozni akarnak, én meg elküldöm őket... :/

2011. aug. 15. 00:38
 14/21 anonim ***** válasza:

Azt már látom, hogy primitív nem vagy.

De te hogy akarsz elkezdni egy kapcsolatot?

Egyből szerelmet akarsz és azt, hogy valaki meghaljon érted?

Szép vagy?

2011. aug. 15. 00:41
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy jönnek ide ezek a kérdések, de nem vagyok szép, ezt felvállalom és sokszor sikerül viccesen előadni. Általában a testem, a mosolyom meg a szemem dicsérik csak a külsőmön, de közel sem vagyok a helyes kategóriához,ezt tudom jól. Ettől függetlenül volt már néhány kapcsolatom( tizenakárhány) 1éjszakástól az egy évesig, de akivel nem jön össze azok mindig felhozzák hogy egyszerű vagyok és elkeseredve érzem magam. Biztosan van összefüggés :S
2011. aug. 15. 00:46
 16/21 A kérdező kommentje:

" De te hogy akarsz elkezdni egy kapcsolatot?

Egyből szerelmet akarsz és azt, hogy valaki meghaljon érted? "

Meghalni ne akarjon, az már egészségtelen. szerintem nincs értelme egy olyan kapcsolatot elkezdni amiben nem szeretjük egymást.

2011. aug. 15. 00:48
 17/21 anonim ***** válasza:

Sötétség, népbetegség:D Vagy a média ezt terjeszti:D

Legközelebb ne érd be ennyivel. mondják meg, hogy mi a bajuk.

2011. aug. 15. 00:49
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs értlme, ezért sincs kapcsolatom:D
2011. aug. 15. 00:49
 19/21 A kérdező kommentje:
:D Oké, de ettől még mindig nem tudom hogyan legyek bonyolult...b*sszam át a csajokat, az már bonyolultnak számít vagy mit csináljak?
2011. aug. 15. 00:52
 20/21 anonim ***** válasza:
Miért, az nem egyszerű? Nyalsz mindig, dugsz, azt elterjed, hogy ez csak hazudni meg dugni tud. Ilyen szempontból ez is egyszerű. Ezért hülye ez a megfogalmazás. Nioncs benne a lényeg.
2011. aug. 15. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!