Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen bonyolult? :S
Szinte az összes lány akit ismerek és bókolt, felsorolta nekem hogy olyan "egyszerű" vagyok. bóknak szánták de persze velük sosem jött össze semmi :S Tehát valszeg ez nagy gáz,de fogalmam sincs hogyan lehetnék alapból bonyolult és miért tartanak egyszerűnek?
21/F
Szerintem a kalndot, szenvedélyt, titokzatosságot (esetleg keménységet, gyöngédsédet) hiányolták belőled. Vagy nem tetszett az érdeklődési köröd.
Milyen a személyiséged? Mi a hobbid? Hogy jellemeznéd magad? hogy tellik az életed?
A személyiségem fogalmam sincs milyen.
Hobbijaim: Gitározás,testépítés,küzdősport,parkour,tanulás,programozás,írás.
Olyan srác vagyok aki nem a külsőségeket nézi,hanem hogy mit tesznek meg érte hogy elérjék. Utálom a szabályokat és a megszokásokat, közvetlen vagyok, sok ismerősöm van,pozitív beállítottságú vagyok, mindennap küzdök a céljaimért, iskolában rendezvényeket is szoktam szervezni.
Az esti bulizást nem szeretem, régen sokat jártam (hétfőtől szombatig minden este partyztunk..) de már nem érdekel. A nyáron voltam egy motorosbemutatón,repülősnapon és egy kalandparkban amúgy dolgozom.
humoros vagyok-e? Igen, hamar megnevettetem a lányokat.
+ infó: Régen a suli lúzerja voltam, mostmeg mindenki ismer és bírnak. De a sulin kívüli lányok is azt mondják hogy "olyan jó hogy egyszerű vagy." Aztán persze csak barátkozni akarnak, én meg elküldöm őket... :/
Azt már látom, hogy primitív nem vagy.
De te hogy akarsz elkezdni egy kapcsolatot?
Egyből szerelmet akarsz és azt, hogy valaki meghaljon érted?
Szép vagy?
" De te hogy akarsz elkezdni egy kapcsolatot?
Egyből szerelmet akarsz és azt, hogy valaki meghaljon érted? "
Meghalni ne akarjon, az már egészségtelen. szerintem nincs értelme egy olyan kapcsolatot elkezdni amiben nem szeretjük egymást.
Sötétség, népbetegség:D Vagy a média ezt terjeszti:D
Legközelebb ne érd be ennyivel. mondják meg, hogy mi a bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!