Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen létezik? Vagy mi ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen létezik? Vagy mi ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok szeretnék valamit megkérdezni... fiú vagyok, ne nevessetek ki néha szoktam nézegetni magam a tükörben mármint , hogy milyen vagyok.. és nem tartom magam egy szívtipró srácnak, de kaptam már jó pár vissza jelzést azt is mondták már rám hogy nagyon helyes vagyok meg jóképű... de ezt én miért nem látom a tükörben? bárhogy próbálok :D koncentrálni nem látom azt amit mások, és nem családtagok hanem idegenek mondták.. tudom egy kicsit beteges de szeretnélek titeket is meghallgatni.. mi a véleményetek miért van ez?
2011. aug. 14. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
küldj 1 képet és eldöntjük.
2011. aug. 14. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:
mert nem vagy magadba szerelmes. Nem tudsz más szemével látni magadat.
2011. aug. 14. 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Valahogy így van ez nálam is. Nincs elég önbecsülésed.
2011. aug. 14. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem elég lenne az, hogy más szerint jóképű vagyok. Örülj neki, ne görcsölj!
2011. aug. 14. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!