Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rá esély, hogy rájön mekkorát tévedett?
64% te egész nap itt ülsz és a külsőddel jössz?
Kérdező! Szerelmes vagy és ezért győzködöd magad. Tehetsz kedves gesztusokat de azért nagyon ne reménykedj.
Sose fogja meggondolni magát, hacsak nem leszek hirtelen gazdag.
A másik lehetőség, hogy összeszedsz egy sokkal jobb csajt. Ekkor már kelleni fogsz neki, de nem azért, mert szerelmes beléd, hanem azért, hogy tönkre b*ssza a kapcsolatodat, mert a kis lelke nem fogja bevenni, hogy már nem ő van a központban.
Sztem egyikőtöknek sincs igaza.
Én ugyanígy jártam, megkérdeztem mizu, mondta hogy kettőnkel semmi, ma már több mint 1 éve vagyunk együtt és amennyire csak span akart lenni, annyira belém szeretett, pedig nem vagyok, egy izmos, jól kinéző, gazdag pasi.
Csak maradj laza, add önmagad, ha előbb megismer később már nem bánthatja semmi...
Légy tökösebb és szerezd meg magadnak!!!
Esély az mindig van csak élni kell vele!
Bocsánat! Nem olvastam el az összes előttem lévő választ mert annál hogy "a lányoknál csak a külső számít" kiakadtam.Ez egy orbitális baromság.Vagyis igen vannak olyanok,de azért ez az általánosítás kicsit úgy érzem nem jogos...nekem sem csak a külső számít.Igen,azt is megnézem hogy néz ki az illető,de nem az alapján döntök...
A kérdésre válaszolva,én is olyan helyzetben vagyok/voltam mint az a lány de én nagyon megbántam hogy akkor elszalasztottam,mert szeretem azt a srácot:/ Akkor is szerettem és nem is tudom mi volt velem.:/talán féltem hogy elront mindent ha ez nem jön össze,most meg ő mással van.Szóval szerintem elképzelhető hogy tudja hogy rosszul döntött,ha pedig nem úgy érzi akkor nem is döntött rosszul.Mert akkor tényleg nem szeret.Inkább próbálj meg közel kerülni hozzá amennyire csak lehet és akkor majd eldől,hogy mi lehet belőletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!