Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindent a nőnek kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindent a nőnek kell csinálnia?

Figyelt kérdés

Nem vagyok férfiellenes, nem erről van szó. Hanem:

felcserélődtek a szerepek. Már nem a férfiak nyitnak a nők felé, hanem elvárják, hogy egy nő menjen oda hozzájuk kb udvarolni. 5 év mulva szerintem már a nől fogják a rozsát venni.

ha egy nő terhes lesz, akkor sokszor a férfi ott sem volt.

felnőttkorban (házasoknál, vagy együttélőknél)ha van közös gyermek, akkor általában az anyuka főz, mos, takarit, dolgozik, és ő foglalkozik a gyerekekkel. eközben a férfiak hol vannak? mit kell csinálniuk? dolgozni.

Miért a nőknek jut több feladat az életben?(általában. persze nem mindenhol fordul ez elő, vannak kivételek. de ez nagyon gyakori sajnos..

2011. aug. 14. 13:43
1 2
 11/20 napietus ***** válasza:
ja, és az, hogy marad a szülés után pár plusz kiló, egy dolog, hogy valaki meg még amikor a gyerek már ovis, akkor is úgy néz ki mint egy sertés arra hivatkozva, hogy "azért, mert szültem" egy másik dolog.
2011. aug. 14. 14:13
 12/20 anonim ***** válasza:
33%

A nő elvan otthon, főz , mos, figyel a gyerekre, nem kell kint fagyoskodni télen, nem kell utazni se, max elmegy a boltban.

A férfi is korán felkel, de be kell utazni a munkahelyere, ott lenyom 8 órát utána haza.

Ha kirúgják akkor a család nem tud megélni, sok rajta a felelősség.

De nincs az elírva hogy a nőnek kell csak a gyerekkel foglalkoznia. Van ahol a férfi hamarabb kel fel hogy reggelit csináljon és uzsonnát a gyerekeknek és megy dolgozni.

Egy nőtől nem várják el hogy házat építsen, hogy eltartsa az egész családot.

Ha egy férfinak nincs háza és nincs senkije akkor azt mondják rá hogy nem vitte semmire, ha egy nő albérletbe kényszerül a gyerekkel akkor csak sajnálgatják mert otthagyta a férje, közben meg rajta is múlott hogy kivel jön össze és kinek szül gyereket.

2011. aug. 14. 14:18
 13/20 anonim ***** válasza:
nagyon rámentünk a szülés utáni elhízásra: nem kell Rubint Rékának lenni, de egy biztos: sportoljatok a pároddal,mert együtt is vagytok és nem híztok el. meg lehet kérni a nagyszülőket, h vigyázzanak a gyerekre, amíg, mondjuk bringáztok 1et. a fő az, h ketten csináljátok, mert akkor senki sem tehet szemrehányást a másiknak + jót tesz a párkapcsolatnak is :)
2011. aug. 14. 14:22
 14/20 anonim ***** válasza:
50%

Azért van, hogy már a nőknek kell "nyomulnia" mert mindenkit elutasítotok ha kezdeményez, és ebbe beleuntak a férfiak, mert hogy legyen valakim akkor 2-300nőt le kell szólítanom mire egy igent mond, én megcsinálnék bármit, házimunka minden mást is, cserébe hogy ne utasítsanak el, jelenleg nem jó így, a nőknek sokkal nyitottabbnak kéne lenniük és nyitni a férfiak felé, ismerkedni, kifejezni ha tetszik valaki, én ezt honorálnám, nem tudom mások hogy vannak vele.

21f

2011. aug. 14. 15:17
 15/20 anonim ***** válasza:

Ez köszönd meg azoknak a feministáknak, akik vérben forgó szemekkel üvöltik, és mindent megtesznek azért, hogy bebizonyítsák, hogy A NŐK IS ÉRNEK ANNYIT, AMENNYIT A FÉRFIAK, WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Igen, szerintem is érnek annyit, és például ezeknek a feminista mozgalmaknak köszönhető a szavazati jog a nőknek stb., viszont a feministák sosem állnak meg, céljuk, hogy minél inkább elférfiasítsák a nőket.

2011. aug. 14. 16:16
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a kommenteket, de úgy gondolom, hogy egy újabb torz felfogással és aberrált belsővel rendelkező, megbántott, világ gyűlölő "nő" vagy. Tudtad- e, hogy az ókori görög országban a nőket csak szexre tartották? :) Imádom ezeket a hülye dumákat, amiket Te, és társaid lenyomtok:D Állj le ezzel a sz*arral mert senki nem kíváncsi a nyafogásodra és a buta kifogásaidra, hogy Te mitől hízol el.
2011. aug. 14. 16:32
 17/20 anonim ***** válasza:
48%

Nemtudom már ki írta, de hozzászólnék, hogy a fogamzásgátlók mára már annyira le vannak butítva (hogy minden nőnek egyformán jó legyen- holott személyre szabottan kéne elöbb kivizsgálni -vérkép meg minden- hogy kinek melyik fajta/erősség stb. kell) hogy úgyis sokan teherbe esnek hogy szedik a tablettát. A máj pedig azért megy tönkre, kedves válaszoló, mert az a szervünk felelős a méregtelenítésért. És mivel tele van minden sz*rral a fogamzásgátló -amit persze nem a pasi szed, és így nekik tök mindegy végülis hogy mi van benne és hogy milyen egyéb hatásai vannak- ezért igen, tönkre mehet a máj (is!). Különben meg a mai fogamzásgátlóknak még nem tudjuk a későbbi káros hatásait, ami lehet hogy 10-20 év múlva derülnek majd csak ki.

És igenis a férfiak nagy többsége csak dolgozik (már ha dolgozik és nem a kocsmába rohad) elvárja a tiszta vasalt ruhát, a meleg ételt, és a tiszta otthont. Emellett nagyon sok nő szintén dolgozik mivel Magyarországon nem sok család engedheti meg azt magának, hogy a nők háztartásbeliként otthon maradjanak.

2011. aug. 14. 18:15
 18/20 anonim ***** válasza:

hm, szülés utáni hízás... szerintem először is, ez eléggé genetikai kérdés. másodszor, a szülés utáni depresszió létezik (és valaki ilyenkor bizony eszik), harmadszor meg, ha apa nem segít (vagy nincs pénz), akkor bizony nincs idő/pénz/energia fitnessz terembe járni (vagy otthon nyomni a felüléseket).

de egyébként egyetértek, egyik fél se hanyagolja el magát, és támogassák, segítség a másikat. nem az a normális, ha anya/apa felszed 10 kilót, akkor keresünk mást.

a kérdésre válaszolva... én ezt nem tapasztaltam. nem lehet, hogy csak türelmetlen vagy?:)

2011. aug. 18. 23:25
 19/20 anonim ***** válasza:

Azért visszább az agarakkal kedvese Kérdező.

Engem anyám úgy nevelt, hogy be kell szállni a házikörüli munkákba, meg a háztartásban egyáltalán (pedig nem élünk tanyán, csak kertes házban). Meg kell hogy mondjam, lehet fárasztó, viszont tanulságos. Azért egy pasi mégis legyen talpraesett, ne legyen már probléma mondjuk egy szöget beütni a falba.

Attól tartok, hogy az én fajtámból van kevesebb. A többi léhűtő ül a kocsmában. -,-

20/F

2011. aug. 18. 23:37
 20/20 anonim ***** válasza:

Ezek mind modern társadalmi sztereotípiák, tehát nem is feltétlenül állják meg minden esetben a helyüket. Én leegyszerűsítem a dolgot.

A férfiak miért kapnak átlagban 10 évvel kevesebbet az életből? És ez a szám fokozatosan növekszik!

Szóval nem gondolom, hogy a nők annyira el lennének nyomva. Jómagam is sok házimunkát megcsinálok, mert nem találok benne semmi kivetni valót. Sőt ahogy olvasom mások is hasonlóan gondolkodnak. Szóval kedves kérdező nem értek azzal egyet, hogy mindent nektek kell csinálni!

2011. aug. 18. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!