Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fogom veszíteni, mit csináljak?
Járj vele! Hasonló helyzetben voltam, csak fordított szerepkiosztással. 4! évig szenvedtem miatta!!
16/F
Amikor valakit szeretsz, olyan mintha kiegészítenétek egymást. Ne keverjük a rajongással, amikor minden gondolatod körülötte forog, egyszerűen csak a lényed részévé válik. A lábadat levágnád, ha nem tudnál táncolni?
A barátság/haverság közti különbségbe már bele sem megyek, de a lényeg, hogy egy igaz barát nem akar rád erőltetni semmit, maximum abban az esetben, ha az a Te érdeked.
Én elhiszem, hogy rajong érted, de ha összejössz vele sajnálatból/félelemből, az az egész kapcsolatotokra rá fogja nyomni a bélyegét. Te döntesz, hogy ezt vállalod-e.
Te néznél egy olyan romantikus sorozatot, amiben a karakterek sosem lépnek 1ről a 2re? Nyilván elege van, de ez nem szerelem. Nem fog belehalni, ha elengeded.
Szvsz sokkal rosszabbul fog járni a kapcsolatotok, ha összejöttök, de én nem dönthetek helyetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!