Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek attól lehet gyönyörű egy lány, hogy kerek az arca? Vagyis nem kerek, hanem babaarc.
Pl. mint selena gomez
Nagy barna szemek, vastag száj, szép, hosszú barna haj.
Ez lehet gyönyörű?
Vagy pedig még a semmi extra kategóriába tartozik?
Vastag ajkaim vannak, óriási zöldes szemeim,kisebb szempilla kombóval, régebben nem volt ennyire baba arcom de ez így elég fura hogy 16 éves koromra alakult ki:D
Az arc formával úgy vagyok vele hogy olyan kör és ovális keveréke,mikor hízik kör lesz,mikor fogyok ovális féle, amúgy énis babaarcúnak mondanám magam+ majdnem derékig érő hajam van
Ha fiú lennék a cuki baba arcú csajokra pályáznák mert még attól hogy lány vagyok, iszonyatosan cuki ha egy lánynak babapofija van😍 és ha mellé tökéletes a bőre, sokkal jobban mutat és szebb is mint egy nem baba arcú lány:)
Még nekem az orrom is elég pisze, és ezis hozzá járul a baba archoz, büszke vagyok rá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!