Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/lányok szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/lányok szerintetek eltakarjam a széles fenekem? (Kép lent)

Figyelt kérdés

Nagyon széles a csípőcsontom és így nagy a fenekem. Az utcán ezt még el tudom takarni egy táskával, viszont holnap nem tudom. Ráadásul háttal fogok állni kb 50-60 ember előtt. :S

Arra gondoltam, hogy egy pulcsit kötnék a derekamra. Az nagyon égő lenne?

[link]

[link]

[link]

[link]

Légyszi csak normális válaszokat! A csípőcsontomról nem tehetek, még műttetni sem lehet. :(

2011. aug. 12. 23:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
ez neked széles??xD -.- nemonmár hogy komolyan tetted fel ezt a kérdést,ez teljesen átlagos,minden 5.fiatal lánynak ilyen a csípője
2011. aug. 12. 23:25
 12/27 anonim ***** válasza:
21, vagy 22 voltam amikor megtalálta végletes méretét a szerszám. Szóval változhatsz még. A sport meg különben alakíthat. Nem biztos, hogy jobb irányba, de másba, ami neked jobban tetszhet. Lehúznám a gatyódat különben... :)
2011. aug. 12. 23:28
 13/27 anonim ***** válasza:

semmi baja a fenekednek.....

Szerintem inkább az önbizalmaddal van baj.

Nincs nagy feneked!!!!!

14/27 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy mar kamasz, akkor ne viselkedj ugy!!!
 15/27 A kérdező kommentje:

Nem viselkedek úgy mint egy kamasz. (Bár már nem is tudom, hogy viselkednek) Feltettem egy kérdést, mert aggódom, hogy megszólnak a fenekem miatt. Utálom, hogy ilyen széles a csípőm más lányoknak pedig normális, arányos alakja van. Hétköznap annyira nem zavar, de holnap mondom háttal fogok állni, kb 1,5 órán keresztül egy csomó embernek. Nagyon kényelmetlenül fogom magam érezni.

Ráadásul minden nap mozgok. Futok, biciklizek, de semmi változás.

2011. aug. 12. 23:32
 16/27 anonim ***** válasza:

Gondolom, most azt varod, hogy valaki feltegye a kerdest: "miert? Mit fogsz holnap csinalni?"...

Ugyhogy tessek: miert? Mit fogsz holnap csinalni?

2011. aug. 12. 23:33
 17/27 A kérdező kommentje:
Nem, nem várom. És ez nem is érdekes most, nem tudom miért gondoltad.
2011. aug. 12. 23:35
 18/27 anonim ***** válasza:

Na, figyelj erre a 2 dologra:

1. Barmit is kell holnap csinalnod hattal egy csomo embernek 1,5 oran keresztul, a feneked helyett koncentralj inkabb a feladatra, mert ugy tunik, fontos neked! Az ilyen felesleges agyalasok altalaban a teljesitmeny rovasara szoktak menni...

2. Nem tudom, milyen mas lanyokrol beszelsz, de hogy nincs minden lanynak aranyos alakja Magyarorszagon, abban biztos vagyok! Sot szerintem meg a te kornyezetedben sem...

2011. aug. 12. 23:44
 19/27 anonim ***** válasza:
Mondjuk ezekben a ruhákban nem látni semmi túl széleset vagy úszógumit.
2011. aug. 13. 00:30
 20/27 anonim ***** válasza:
Jéézusom mi ez? távozz sátán!!!
2011. aug. 13. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!