Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az igazi party ribanc?
lehetel..... hogyne.
Hidd el, eléggé élvezem az éltet,nem is gondolod mennyire... :)
A partyribanc vagyok...kinek ez, kinak az az élvezet... senkinek sem kellene leszólni ezért a másikat... van, aki a horgászatért rajong, én speciel elunnám az életem, de másnak meg az az élvezet. Engem nem az zavar, hogy mások másképp élvezik az életet, hanem az, hogy mindenki azt hiszi, csak az a jó, csak az a helyes, amit ő tesz. Pedig mindenkinek a saját döntései a helyesek, nem lehet rangot felállítani. És elítélni sem kell azt, aki mást élvez.
És azoknak akik úgy gondolják, szerintem csak ebből áll az élet: nem, cseppet sem. Ebből csak a péntek-szombatok állnak :D Egyébként rengeteg más dolgot csinálok, ami szintén élvezetet okoz...lovagolok, hagyományt őrzök, íjászkodok, írok, rajzolok, zenélek, énekelek, és nem csak bulikban táncolok, hanem egyébként is életem részét képezi a néptánc és a színpadi tánc. Nekem ez az élet...minél változatosabban, pörgősebben, egy perc megállás nélkül. És igen, ebbe beletartozik a partyribanckodás is. Vagy szűzkrvulás :D Merthogy az is vagyok elvileg mert nem smacizok,szopok és kefélek...
Akkor alázatosan kérem, hogy megbocsáss!
(Bár tény,hogy szűzkurv@ vagy,a többi tevékenységed figyelemreméltó!)
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:58
Tulajdoonképpen hány éves vagy?
Tényleg szűz, vagy csak nem nyomod a bulik közepén?
Mert gondolom azért sexelsz is néhe, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!