Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves vagyok s újságíró és tv rádió műsor
vezetés tanulok 2 évig. S nagyon szeretnék segíteni a
homoszexuális embereknek, abban hogy őket elfogadják, és
ezért ilyen felvilágosító füzetet készítenék.
Szerintetek ez jó ötlet?
Figyelt kérdés
Én ezeket középiskolásoknak, és átlag embereknek szánnám, bár nem tudom hogy a többi ember mit szólna, ebben leírnám a jogi, társadalmi, s egyéb szempontból is bemutatnám.
Meg szeretnék egy irodalmi lapot nyitni, melyben fiatal együttesekről s Művészekről írnék bennük.
A szimpla liberális propaganda felesleges. Járj utánna, hogy a másik oldalon mit gondolnak (akik ott gondolkodnak), és képezz egy "hidat", hogy egymást megértsék.
Először te igyekezz mindkét álláspontot megérteni.
Különben semmi értelme nem lesz, csak újabb propaganda kiadvány születik majd.
2011. aug. 12. 17:41
12/27 anonim válasza:
Inkább valami fontosabb problémával foglalkozz, mert a homokosság már mindenhol elárasztott a netet.
Lassan már a heteroszexualitásra kell felhívni a figyelmet, ami elég szomorú.
2011. aug. 12. 17:48
13/27 A kérdező kommentje:
Én magam is meleg vagyok kedves utolsó, és sajnos szakiskola és szakközépiskola ötvözetében tanultam most érettségiztem, s szerintem ha lettek volna ezeknek a diákoknak, toleranciára nevelő órájuk, akkor, nem piszkáltak volna, én eléggé visszahúzódó voltam, de mindig belém kötöttek.
2011. aug. 12. 17:52
14/27 anonim válasza:
Vedd fel a Háttérrel a kapcsolatot. Ilyen emberekre szükség van náluk. www.hatter.hu
Ők segítenek a célok megvalósításában is.
2011. aug. 12. 18:03
15/27 anonim válasza:
Gondoltam, hogy te is az vagy, sokan nem vállalják fel a híresek közül, akik a szakmájukban elismertek, pedig ők tudnának az elfogadásban segíteni a többieknek, inkább a saját hírnevüket féltik. Te fel fogod vállalni?
2011. aug. 12. 18:08
16/27 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem teljesen felesleges, sőt inkább káros. Nekem az égvilágon semmi bajom a homoszexuális emberekkel (vannak meleg barátaim), de nagyon zavar, hogy állandóan, propagandaszerűen tolják a képünkbe a "toleranciát". A szexualitás magánügy, nem kellene állandóan felhozni, ugyanis csak ellenszenvet szül. A homoszexuális barátaim pl. teljes mértékben ellene vannak a felvonulásnak is, mert amiatt nagy az ellenszenv a melegekkel szemben. Nálunk adtak még 6.-ban ilyen felvilágosító könyvet, ott is megemlítették a homoszexualitást, teljesen tárgyilagosan, szerintem az bőven elég. Vannak ennél társadalmi szempontból sokkal fontosabb kérdések.
2011. aug. 12. 18:09
17/27 anonim válasza:
En kicsit OFF-olni fogom a temat, de szerintem egyelore inkabb koncentralj a tanulmanyaidra... csak mert amig a fogalmazasi keszsegeddel es a helyesirasoddal ilyen latvanyos gondok vannak, ne nagyon akarj felvilagosito fuzetet irni, vagy irodalmi lapot nyitni!
Ne erts felre, nem bantani akarlak, csak kicsit fura, hogy valaki ujsagirast tanul es megis ilyen rosszul ir...
2011. aug. 12. 18:14
18/27 anonim válasza:
Sokkal hatásosabb, ha nem egy érintett küzd a jogokért, de ha már küzd legalább vállalja fel, mert úgyis kiszúrják, és azzal már agyoncsaptad az egészet. Másban is így van.
2011. aug. 12. 18:14
19/27 A kérdező kommentje:
Lehet hogy rosszul írok vagy rossz a helyesírásom, de ezt lehet javítani.
2011. aug. 12. 18:16
20/27 anonim válasza:
Rosszul fogalmazol és mégrosszabbul irsz, és ne probálj a melegek megmentöje meg a magadé lenni mert csak ártasz nekik. Békén kellene hagyni öket hisz ez magánügy, és hidd el ha kevesebbet foglalkoznának velük akkor léphetnének igazán elöre az elfogadás felé. Ebben az esetben a reklám ellenszenvet szül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!