Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinalhat egy ferfi otthon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinalhat egy ferfi otthon?

Figyelt kérdés

4oraig dolgozik, majd hazamegy(szuleivel lakik kerteshazban), netre ritkan megy fel. Akkor megis mit csinal?

Legyszivel kimeljetek az olyan hulyesegektol, hogy miert erdekel ez engem, torodjek a magam dolgava; erdekel, mert tetszik az a ferfi... Zarojelbe megjegyzem, hogy 30 eves.

2011. aug. 12. 13:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

egy családi kertes házban van munka! fűnyírás, bütykölés, takarítás. amúgy ezer dolgot csinálhat. én sokat lógok a neten, de se msn-t és skype-ot, de facebook-t és iwiw-et sem használom csak hetente körülbelül egyszer mert nem érdekel. viszont olvasok különböző oldalakat amiken minden nap böngészek.

nyilván van hobbija és azzal is foglalkozik. eljárhat edzőterembe, futni, vagy csak otthon van egy szoba ahol edz. ha van kutyája akkor elviszi sétálni. akár olvashat is, könyvet.

stb... stb...

2011. aug. 12. 16:15
 12/13 anonim ***** válasza:

én spec. nem dolgozom , de még így is el tudom magam foglalni sok mindennel xD

játék konzol , olvasgatok valamit , takarítok , tv-t nézek stb. :D

2011. aug. 12. 16:24
 13/13 anonim ***** válasza:

ja mondjuk csak 25 vagyok

(16:24-es)

2011. aug. 12. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!