Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a lábam? (kép)
Igen tudom raktam már ki egyszer egy kérdést de ott nem volt rajtam naci és azért általában nadrágba járunk az utcán és mások is így látják
büdös
amúgy miértelme az ilyen kérdéseknek???
Tudod mi az értelme?? Az hogy nem mindenki születik ám akkora egóval mint Ti/Te..Vagy csak gykn nagy a szátok/szád??:D Szerintem tök egyértelmű hogy mért raknak ki egy csomóan képet magukról csak vannak köztetek néhányan akik még ráis tesznek egy lapáttal hogy szarul érezze magát.Vagy kvára nem a kérdésre válaszoltok egyik ilyetír lol.hát bszod az év legértelmesebb kommentjét láthattuk.:D Hát ennyi..
Akik normálisan válaszoltak azoknak köszi
Akkor itt a másik.Sajnálom de valahogy lekellet fényképezni szóval a kezem...hát az úgy van,de a másik lában lehet látni szóval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!