Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek gáz/ronda az ilyen mell?
Sajnos nekem ekkorák és önbizalomhiányom van miattuk, elég rendesen. :( Persze van rá esély, hogy még nőhet meg vékony alkat vagyok alapból, de zavar. Barátom se volt még soha és félek, hogy emiatt nem. :(
14/L
nekem kb ekkora
és meg vagyok elégedve, nekem is van egy csomó ismerősöm akinek marha nagy melle van, de nekem legalább még feszes :P
szerintem a tied, ha ilyen, akkor kicsit kicsi, de hát ízlések és pofonok... nagyon változtatni úgyse tudsz rajta, szokd meg
Neked is biztosan lesznek ilyenek kérdező. Ez már nagyon jó.
Ha szépek a lábaid,értelmes vagy,szép az arcod,akkor engem nem érdekelnének a mellek :)
ne irigykedj, így sose fogod elfogadni magad, ha ezt teszed :)
szernitem a tied is sok fiúnak tetszetős, fogadd el magad, legyen önbizalmad, told ki amilyeid vannak :D
16/L
naa érted hogy értem :D
ne szégyelld magad :)
Felidéztem, hogy én hogy gondolkoztam a te korodban. Hát igen, mi is sokat foglalkoztunk a mellmérettel. Nekem nagy melleim voltak mindig és bizony míg sok lány irigykedett én nem mertem átöltözni tesiórára, valamint zavart a sportolásban és most 27 évesen anyaként mindig azt mondom, hogy de jó lenne, ha kis melleim lennének. Nem fájna a hátam, derekam, tudnék szexi melltartókat vásárolni úgy, hogy nem egy vagyonba kerül. Ne aggódj a mérete miatt én szívesen cserélnék veled.
jah és ami még fontos, hogy nem tudtam a babám táplálni a nagy melleimből, nem volt tejem, míg a kis mellű barátnőm, akivel egyszerre szültem bőven el volt látva vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!