Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mutatkozzak be idegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mutatkozzak be idegen lányoknak?

Figyelt kérdés

Ha haverommal találkozunk egy lány csoporttal akkor hogy mutatkozzak be? csak úgy simán hogy sziasztok xy vagyok vagy pedig egyből arcra puszival?

16/F

2011. aug. 11. 23:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
először kézrázás, puszit ne én megijednék tőled..aztán 5-6 tali után lehet puszi
2011. aug. 12. 01:33
 12/14 anonim ***** válasza:
5-6tali után lehet puszi? és 5-6 év múlva sex is?
2011. aug. 12. 02:05
 13/14 anonim ***** válasza:
szerintem az is aranyos ha egy pasi kézcsókkal mutatkozik be:D én attól elájultam :D (képletesen) nagyon tetszett :))
2011. aug. 12. 02:29
 14/14 anonim válasza:
először is, miaz hogy legalább úgy néz ki mint brad pitt? nem úgy értetted hogy legfeljebb? másodszor 5-6 tali után puszi hol élsz te? ez nem a túl a barátságon. és a lényeg: egyáltalán nem gáz a kézfogás és bárki írt itt bármit ha utcán idegen nőhöz puszival mész az nem sül el jól és gyakorlat nélkül nem is mernéd meg. házibuli teljesen más...a szöveg meg legyen az hogy éppen bankot fogok rabolni és szükség van 1 sofőrre, és viccesen tedd hozzá, nem baj ha nem tudsz vezetni
2011. aug. 12. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!