Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik titeket zavar ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik titeket zavar ha egy csaj túlságosan is ad magára?

Figyelt kérdés
Mert én pl olyan vagyok hogy smink nélkül ki se lépek a lakásból,követem a divatot nagyon imádok ápolt lenni sportolni hogy még véletlenül se hízzak el.Még nem volt párkapcsolatom,de azért mert én még nem érzem magam felkészültnek.Na szóval az a kérdésem hogy ez mennyire zavaró?
2011. aug. 11. 17:57
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Hát én tust szemceruzát alapozót meg szempilla spirált szoktam használni..szeretem kiemelni a barna szemem.:) meg hajat szoktam vasalni van mikor begöndörítem,de naponta vasalom sőt van mikor naponta többször muszáj mert visszagöndörödik,lehet hogy ez egy picit idegesítő de.... sajna.:);)
2011. aug. 11. 18:53
 12/22 anonim ***** válasza:

Mindig légy ápolt, adj magadra, sportolj, egy szolid smink se baj, de jobban szeretem az embereket smink nélkül a hétköznapokon. Elég ha hétvégente, mikor elmennek szórakozni, vagy valamilyen különlegesebb alkalomkor sminkelni. A divat se baj, ha nem viszed túlzásba. :)

19/F

2011. aug. 11. 19:39
 13/22 anonim ***** válasza:
Ha összekeveri az alapápoltságot a divatmajomkodással az zavar. Ebben az esetben pl a "nem lépek ki smink nélkül az utcára, és követem a divatot" nálam kizáró okok, sajnálom. Ez nekem már túlzás.
2011. aug. 11. 19:53
 14/22 anonim ***** válasza:
Igen kérdező,nem csak tevagy ilyen,a mai nők 80% ilyen,akinek nem elég napi 10ezer ft ><
2011. aug. 18. 10:12
 15/22 anonim ***** válasza:
Olyan barátot válassz aki ezt szereti, hogy ilyen vagy. :) Ha neki zavaró lenne akkor nem illik hozzád, nem TÉGED keres igazán.
2011. aug. 18. 10:15
 16/22 gyíííháááá ***** válasza:
Egy nő legyen nőies, adjon magára, de a sminket azért ne vigye túlzásba..
2011. aug. 18. 10:38
 17/22 .Daniel. ***** válasza:
Nekem is volt ilyen párom. Aki félt kimenni az utcára a "maszkja" nélkül. Én ezt égőnek tartom meg persze ebből egyenesen következik hogy az illető önbizalom hiányos. A másik a divat. Nem vall erős jellemre és egyedi személyiségre akinek más mondja meg mi a jó és az aktuális. Aki olyan dolgokat vesz fel mint a többség. Nem azt mondom hogy változz meg vagy hogy ez rossz viszont nekem nem jössz be. Még valami: A sminkelést azért emeltem ki mert van különbség aközött hogy valaki azért sminkel hogy eltakarja a negatív dolgait vagy azért hogy kiemelje a pozitívakat. Meg persze az már kicsit durva ha valami smink függő. Nézz a férfiakra milyen bátrak, nem?:) Ők smink nélkül szaladgálnak.
2011. aug. 18. 10:46
 18/22 anonim ***** válasza:

Álomnő vagy,ha nem lenne barátnőm aki mellesleg ugyanilyen mint te akkor simán megismernélek,ilyen maradj,én speciel el is várom a nőtől a maximalista külső mániát,ha smink nem is de elvárom a kirívó cuccokat,a sportot is,nem tűröm ha egy nő elhízik annál rondább már csak a rövid haj.Hidd el egy belevaló pasi és igen kihangsúlyozom egy belevaló pasi aki rendben van mindenben az igenis elvárja,és fel kell hozzá kötni a gatyát ha az ember lánya meg akarja tartani.Nagyon jól csinálod,lányok tessék követni a példáját.

Ha minden nő ilyen lenne nem jönnének rinyálni,jujjj de szeeeemééét vaaagy elhagysz megcsalsz.Tessék pluszt nyújtani.

23F

2011. aug. 18. 10:47
 19/22 anonim válasza:

Pont ilyen vagyok én is:DMintha én irtam volna ki a kérdést:)

17L

2011. aug. 18. 13:47
 20/22 anonim ***** válasza:
Na én is lány vagyok,de azért válaszolok.A sport abszolút rendben van,ez a normális.Az öltözködésről azonos véleményen vagyunk az egyik válaszolóval,hogy ha azért követed a divatot,mert a legújabb magazinokban ezt és ezt írják vagy mert mindenki olyan ruhát hord,az tényleg rég rossz.Szerintem ez jelentős mértékben rontja az egyediséget,a saját stílust.A lényeg az,hogy kényelmes legyen valami és ha belenézel a tükörbe,tetsszél magadnak.A sminkről még annyit,hogy ez nem egy jó szokás szerintem,úgy értem esetleg ha pattanásos vagy akkor alapozó meg egy kis szájfény a hétköznapokra,de ha szép a bőröd,arcod akkor minek mindig abban megjelenni?Van ez a mondás,ami igaz hogy a pasid talpig sminkben lát nap mint nap,és reggel felkelsz mellette és lehet hogy megrémül tőled.Szóval ez szerintem ezért nem jó.De ez csak az én nézőpontom volt,lerövidítve annyit mondok hogy mindent lehet,csak mértékkel.(Feltéve ha a természetességre törekszel.)
2011. aug. 18. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!