Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok, de sajnos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok, de sajnos viszonzatlan. Hogyan tudok a legkönnyebben megszabadulni az érzéstől?

Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 15:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%

Ha végig plátói a szerelem, akkor könnyen előfordulhat, hogy évekig sóvárogsz utána, és mindig fáj majd rá gondolnod. A legkönnyebb úgy kiábrándulni belőle, ha tényleg összejössz vele - odalesz hamar a varázs, ha kiderül, mennyire nem illetek össze.

Ha erre nincs mód, akkor próbáld annyira kiismerni, amennyire csak képes vagy, kidomborítva a rossz tulajdonságait. Ha elég negatív gyűlik a serpenyőbe, akkor az lejjebb billenti a mérleg nyelvét, és talán így is kiábrándulsz...

2011. aug. 13. 11:49
 12/14 anonim ***** válasza:

Utolsónal a pont!

Masfel evig voltam örultem total szerelmes egy pasiba. csak a jo tulajdonsagait lattam, rozsaszin ködben lebegtem. aztan összejöttunk. nem keveset taktikaztam, mire felfigyelt ram. Nos, kiderult, hogy egy szar alak, egy csaló, egy nulla, hazug, aki kihasznal mindenkit, aki az utjaba kerul. nos, ezek utan nem kell mondanom, hogy mennyire gyorsan abrandultam ki belöle! es halas vagyok amiert megismertem a valodi arcat.

szoval, a legjobb lenne, ha összejönnetek es megismerned milyen ember valojaban. lehet, hogy nem is hozzad valo, lehet, hogy nem az akinek latszik...

amugy en probalkoztam még a platoi szerelem korszakaban összejönni masokkal, de nekem se ment, mert öt szerettem...

sok sikert. remelem tullepsz a dolgon valahogy, mihamarabb.

2011. aug. 13. 15:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Mindenkit lehet szeretni, és mindenkit lehet utálni valamiért. Ha kiábrándulni akarsz, keresd meg, hogy mi az, ami utálatos benne. Biztos találsz.
2014. nov. 30. 11:37
 14/14 anonim válasza:
Cdnjdkdjbddbjfjffjwcl pnpevnspsgjJgvnlevnpwfnpveonevl l ec pbdencpeb cdovvepnegnpegnefpngswfefpfwpngeefonefnoegoefedvgoefnodpevjpnefefonefonnoeonefpnefonvovdnoveonegonefnofeonefnonoefone nebonpgeeoggepnge pfffdnpgepnegpnegpn f p hrp hr p rgpnegpegpn
2017. jún. 29. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!