Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek jól esik ha egy fiú tudtotokra adja h tetszetek neki, szerelmet vall és randizni akar veletek?
Figyelt kérdés
csak érdekelne, a lányoknak ez jól esik-e, attól függetlenül, h elmennek-e a randira meg ilyesmi.2011. aug. 11. 12:25
12/14 anonim válasza:
Hát én nem tudom hova lennék az örömtől!
13/14 A kérdező kommentje:
12: akkor is, ha nem érdekel a fiú úgy téged?
2013. máj. 18. 23:35
14/14 anonim válasza:
Nekem jól esik akkor is ha tetszik az illető és akkor is ha nem.Jó érzés tudni, hogy valaki látja benned a jót stb. Csak akkor van a baj, ha az illető az egyik barátom mert úgy már nem lesz olyan igazi a barátság már ha megmarad.
Velem volt már ilyen de a srácal nem voltunk baráti viszonyban és úgy nem is tetszett így szépen, normálisan visszautasítottam és mondtam neki, hogy más lesz az igazija.Sajnos szegényt nem csak én utasítottam vissza.De a másik lány leüvöltötte a fejét, hogy hagyja már békén, pedig aranyosan próbálkozott. (vitt neki csokit stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!