Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők számára Fontos a pasijának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők számára Fontos a pasijának jó feneke legyen?

Figyelt kérdés
Pasik ti hogy gondoljátok?hogy gyúrtok rá?
2009. ápr. 12. 08:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
35%
Szia! Lány vagyok,és szerintem fontos,hogy egy srácnak formás feneke legyen. Ahogy ti,pasik elvárjátok tőlünk,hogy formás fenekünk legyen,mi is elvárjuk tőletek. Mondjuk elég gáz,ha egy pasinak nagy a feneke,főleg ha esetleg a barátnőjétől is nagyobb. Ki akar járni egy nagyfenekű pasival? A lényeg,hogy ne hájas legyen,hanem kemény,feszes,hiszen a lányok imádják fogdosni:D A legtöbben azt szeretik,ha kerek,de én pl. jobban szeretem,ha inkább "szögletes". Kinek mi az ízlése:P
2009. ápr. 12. 08:35
 2/13 anonim ***** válasza:

Nekem sokszor megdicsérték:D pedig még soha nem csináltam semmit direkt azért hogy jó fenekem legyen... egyszerűen sokat focizok, futni is szinte naponta járok meg régebben tekertem...

17/F

2009. ápr. 12. 09:11
 3/13 anonim ***** válasza:
A futóknak meg focistáknak a legtöbb esetben jó fenekük van :P Én is futottam és edzésen voltak fiúk is bőven ráadásul mellettünk volt egy focipálya is. Láttam amit láttam :D nem volt rossz:D egyébként aki sportol valamit,legalább kocogni eljár,az már éppen eleget tett azért,hogy jó feneke legyen. Az első hozzászóló
2009. ápr. 12. 09:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Húha jön a lepontozás, barátnőim is mindig mondják: normális vagy, hogy nem nézed meg a pasik fenekeét?- igen,teljesen normális nőnek tartom magam.Nálam nem az a fontos. Egybe nézem az egészet, részletkérdésnek tartom...
2009. ápr. 12. 09:25
 5/13 anonim ***** válasza:
Azért fontos,mibe markolsz bele :P
2009. ápr. 12. 09:27
 6/13 anonim ***** válasza:
Lány vagyok és engem vhogy nem nagyon érdekel a pasi feneke. Jó persze fontos, hogy jól belelehessen markolni, de nekem nem fontos az hogy bazira feszes popója legyen. Felőlem lehet picit löttyedt is :D a lényeg hogy ne legyen lapos, farmerban mutasson jól és legyen vmi formája..
2009. ápr. 12. 09:56
 7/13 anonim ***** válasza:
rendszeresen megnézem a pasik fenekét, és teljesen el vagyok halva egy jó seggtől, de igazából ez az utolsó amit pasizáskor figyelembe veszek
2009. ápr. 12. 12:00
 8/13 anonim ***** válasza:
nő vagyok, és nekem személy szerint a lapos tetszik.
2009. ápr. 12. 12:16
 9/13 anonim ***** válasza:
nekem fontos... 24/nő
2009. ápr. 12. 13:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Beszarok rajtatok!!:D:D:DXXXD 20/f
2009. ápr. 12. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!