Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy van egy kevésbé szép csaj de mégis meglátnak benne vmi olyat ami leveszi még a legjobb pasikat is a lábáról?
Van két-három dolog ami egy nőre tekintetet vonz, vagy érdeklődést kelt. Az öltözködés, főleg szoknya+harisnya kombináció, de csak szolidan, nem mini, a hosszú haj, ami lehet dús talán még illatos, illetve a beszédstílus és szóválaszték. Még a mosolygós arc is fontos.
Bármelyik ha nem stimmel egyből tönkreteszi az egészet.
Nem tudom ki hogy van vele, de a túl barna bőr nem szép, az ilyen nőket észre sem veszem. Tájidegen. Ugyanúgy vagyok a hosszú műkörömmel és hosszú szempillákkal.
Ezek nem természetes viselet. Még a festett haj is taszító lehet.
Aztán ott van még a viselkedés. A kedves udvarias magatartás, az óvatos közeledés a másik felé, érdeklődés a másik iránt. Ezek nagyon vonzóvá teszik a hölgyeket.
És még millió ilyen van, amiből könyvet lehetne írni.
A baj talán az, hogy amit látunk másoknál vagy a TV-ben, azt hisszük nekünk is úgy kell viselkedni. Aztán egyszer csak azon kapom magam, hogy fiúnak kinéző lánykák üvöltözve szidják egymás anyját, és köpködnek az utcán, szakadt ruhában mindenféle hajszínnel.
És mikor megkérdezik, hogy "miért nem fogadsz el engem olyannak amilyen vagyok?" akkor nem tudom neki elmagyarázni, hogy ha rá nézek semmi vonzót nem találok benne.
Vajon a szülők a hibásak, vagy a társadalom, hogy hagyja ezt így történni? Ki tudja?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!