Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj a herém tél óta?
Figyelt kérdés
tél óta fáj a jobb herém,föntebb van és nagyobb is mint a bal,további okok ami miatt talán fájhat:amikor megszülettem vizenyősek voltak a heréim,nem tudom mikor de asszem télen átakartam mászni egy szűk résen de beszorult herém és utánna még 20 percig fájt kb,11 éves koromtól egészen 2011 teléig általába 1 héten 5 ször maszturbáltam,mióta van a bajom 1 héten maximum 3-szor. 14/F2011. aug. 10. 00:59
11/32 A kérdező kommentje:
igen 2011 telén februárba olyan hónapról még nem halotatok??
2011. aug. 10. 01:19
12/32 BlacktigerXXX válasza:
istenem..... xDDDD és anyád az miért örült annak hogy nagyok a heréid? xDDD
13/32 karimmalpózolok válasza:
Akkor valaki nagyon bekancsalíthatott mivel képtelenség h azok a heréid voltak.Vagy összekereszteztek téged valami állattal hogy herével születtél.Ritka vagy mint a fehérholló -Avagy a verébbel keresztezett időmátrix-
14/32 A kérdező kommentje:
hát mit tudom én hogy miért örült,gondolom azt gondolta nagykoromba majd nagy szerszámom lessz és csak úgy levadászom a csajokat :D xD
2011. aug. 10. 01:22
15/32 anonim válasza:
"kb,11 éves koromtól egészen 2011 teléig általába 1 héten 5 ször maszturbáltam"
Itt a hiba jóember!
16/32 karimmalpózolok válasza:
A mutánsok nem érdeklik a csajokat..
sajnálom de ez van :/
17/32 A kérdező kommentje:
jó bevallob férreérthető az hogy 2011 teléig,de azt ugy értem hogy 2011 februárig,fogjátok már fel nem vagyok tudos hogy időgépezzek!! -.-' :D
2011. aug. 10. 01:26
18/32 anonim válasza:
karimmalpózolok: Most pontosan nem tudom, mikor esnek ki a herék a zacskóba, de már a terhesség negyedik hónapjában (!) abba az állapotba kerülnek, hogy akár akkor is kieshetnének. Szerintem inkább te vagy a mutáns, ha neked akkor estek ki (vagy ha lány vagy, akkor jobban kellet volna figyelni bioszon).
Ha nem hiszel nekem, nyugodtan csapd fel a 8-9.-es bioszkönyvet.
19/32 OwnedDM válasza:
Kérdező: Legalább feldobtad nekünk ezt a 2011. teles labdát :D
de józan ésszel gondold át, vagy hererákod van, vagy csak nagy méretű és kész... de sztem gyulladás :D
20/32 karimmalpózolok válasza:
vagy megmogyorózták és feldagadt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!