Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnánk leállítani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AndiBandi93 kérdése:

Hogy tudnánk leállítani a barátomat zaklató meleg fiút?

Figyelt kérdés

Már lassan másfél éve együtt vagyunk a barátommal, de még mindig zaklatja ez a kis búza. Eleinte (még mielőtt mi ketten ismertük volna egymást) egy irodalmi portálon ismerkedtek meg, haverok lettek és elhívta magához. Végül kiderült, hogy nem igazán jönnek ki egymással, viszont a barátom öccse(13) annál jobban megkedvelte a srácot. És mikor én belecsöppentem a barátom életébe, akkor már adott volt a helyzet: a srác időnként eljön pár napra hozzájuk nyaralni, CSAKIS az öcsike könyörgi ezt ki, még a szülők se bírják. Közben meg a barátomat zaklatja, már bicskát tart az ágya mellett ha komolyra fordulnának a dolgok. Ma is épp telefonálok a pasimmal, mikor egyszer csak dulakodást hallok. Később kiderült hogy a srác meg akarta puszilni a pasim nyakát, a pasim ellökte tiszta erőből, és a srác látván a dühöt a pasim szemében inkább kimenekült a szobából. Most komolyan, épeszű az ilyen ember?? :\ Később ráírt istentudja honnan facebook-on a pasim üzenőfalára, a következőket:

Na, mi van kuksolós, bezártad az ajtód? ;)

Aki fél sosem fedezi fel az örömöt :P

pedig hogy tudnánk örülni mi ketten

Szerinted melyik fiú ne zárkózna be előled, akinek puszilgatni akarod a nyakát??

vigyázz, lehet nagy örömödre ananászt dugok a seggedbe

Kissé idegesít már minket a dolog... Volt pedig még pár hasonló megnyilvánulása. Igazából bízom a pasimban, nem arról lenne szó hogy ő is búza lesz, ezért játszanám a féltékenyt :D Csak gondoljatok bele, egy búza aki puszilgatná a pasid nyakát stb... wáááh :S :S

Kérlek segítsetek, adjatok ötletet hogyan állíthatnánk le ezt a kiéhezett homárt! :S

17/L, 19/F

2011. aug. 9. 22:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Sajna az öcsike nagyon jó a hisztiben, és hát ha nem kap meg valamit..."

Szerintem őt könnyebb lenne megrendszabályozni, mint a b***gyereket. Még csak a fogát se kell kitörni. Meg be lehet vonni a szülőket is ezügyben.

2011. aug. 9. 22:33
 12/19 A kérdező kommentje:

Nyáron szokott lejönni, pár napra.

A szüleik pedig inkább elviselik a srácot egy évben pár napig, minthogy az öcsike rinyálását hallgassák egy egész évig. :\ A másik meg hogy a szüleik szerint úgy fair, ha én is mehetek hozzájuk, meg a barátom is jöhet hozzám, és így ezzel egyenrangúan a kis búza is elmehet hozzájuk.

2011. aug. 9. 22:35
 13/19 anonim ***** válasza:

Akkor véletlenül a netttel kellene ügyeskedni egy picit.

Véletlenül megszakítani a netes kapcsolatot. Úgy értem, megakadályozni, hogy ezek kommunikálni tudjanak. Egy kis trükk.

2011. aug. 9. 22:38
 14/19 anonim ***** válasza:

Menj oda a búza sráchoz és vágd pfán. Majd mond mg neki, hogy a pasid Téged szeret, és nem meleg!

És a párod öccsével mit szokott csinálni a búza pasi?

Am mióta vagytok együtt a pároddal? (bocs az off-olásért)

2011. aug. 9. 22:39
 15/19 A kérdező kommentje:

Fúú azt hiszem kirobbanna a 3. világháború, ha "elmenne" a net náluk. Öcsike kettéordibálná a torkát :\ Nagyon nagy kocka... Viszont egyébként meg ott van erre a telefon. Simán felhívja.

Bocsi, hogy ilyen problémás az ügy, de hát erre van ez az oldal :)

2011. aug. 9. 22:42
 16/19 A kérdező kommentje:

ma 22:39

Az elején írtam, másfél éve lassan :)

Lehet az lesz egyébként. De az ilyen elvetemült génhibás fajt nem lehetne szerintem leállítani ezzel se :S Csak röhögne egy jót...

2011. aug. 9. 22:46
 17/19 anonim ***** válasza:

Kell figyelni öcsike gépét, hol szokott kommunikálni a b..val. Azokat az oldalakat kell elérhetelenné tenni. Meg az MSN-t stb.. Természetesen titokban. Ja a telefon tiltás már nehezebb lesz...

Mindegy, ez az ötlet akkor nem jó.

A másik, hogy össze kell őket veszíteni:D Ezt most jól megmondtam. A lényeg, hogy összevesszenek. De az is szemét. Egyszerűen nem kell fogllakozni vele. Ha majd az öcsit megtalálják az árokban megerőszakolva holtan, gondolkodhattok. El kell érni, hogy a meleg srác féljen hozzátok menni. Zaklatásért jelentsétek fel.

2011. aug. 9. 22:48
 18/19 anonim ***** válasza:
Akkor menjen a srác a barátodékhoz, de a barátod addig aludjon nálatok.
2011. aug. 10. 01:31
 19/19 anonim ***** válasza:

Hívd át a barátodat hozzátok, amíg az öcsikénél van a búza srác.

Vagy menj át te hozzájuk aludni, mikor a homár is ott van, és ha meglátod, hogy csinál valamit a pasiddal, keverj le neki egyet, és mondd meg neki, hogy a barátod csak téged szeret, és nagyon idegesít titeket, ahogy közeledik felé.

Esetleg ordíts, és akkor hátha megjelennek a szülők az ajtóban, mire te elmondod, hogy a meleg próbálja megkörnyékezni a fiúdat, még a neten is írogat neki, és ennek véget akartok vetni.

Csak úgy égni fog az arca.

Esetleg random menj át hozzájuk, és oltsd le, ahogy csak tudod.

Fészről pedig tiltsd le.

Régebbi válaszok között olvastam, hogy vesszenek össze. Igen, ez jó ötlet. Titokban lépjetek be az öcsi MSN-jére, beszéljétek meg a homival, hogy ekkor, és ekkor fent lesztek, mire az öcsi sehol...A búza becsapva érzi majd magát.

Illetve töröljétek le az öcsi fészéről(de ne tiltsátok le!), és lájkoljatok be valamit egy közös ismerősnél, hogy hamarabb feltűnjön neki. A kissrác majd elkezd magyarázkodni, ha a meleg megkérdezi, hogy miért tiltotta le.

Persze a meleg oldaláról is kell valamit intézni az öcsidnek, hogy ne utáljon meg örökre titeket. (amúgy ő is meleg?)

2011. aug. 10. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!