Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan ember aki még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan ember aki még sosem volt szerelmes?

Figyelt kérdés

Én nem voltam még

volt már többször is amikor azt hittem de utólag rájöttem h az csak pillanatnyi fellángolás volt 21F

kort nemet is légyszi

2011. aug. 9. 22:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
De jó nektek!!!
2011. aug. 9. 22:10
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
jézusom milyen emberek vannak itt!!!!!
2011. aug. 9. 22:11
 13/23 szamóca.. ***** válasza:

hát lehet hogy még én se:D

vagyhát...f*szomse tudja igazán... szerettem már nagyon, többféleképpen is, megvolt már a vattacukorillatú ugrálós vigyorgós szerelem is, de valahogy kis idő elteltével rájöttem hoyg talán én összekeverem a szerelmet a szexuális vággyal... nem is vagyok benne biztos hogy létezik:D lehet hogy mr túlvagyok a legmélyebb érzelmeimen, de lehet majd kiderül hogy még semmit nem éltem át.

2011. aug. 9. 22:11
 14/23 anonim ***** válasza:

Én sem. Szerintem csak beképzeltem magamnak, hogy az vagyok, de minden csak illúzió volt.

21 l

2011. aug. 9. 22:12
 15/23 anonim ***** válasza:

"..jézusom.. de jó nektek.."

? most képzeld el milyen lehet akarni, hogy tudj szeretni. igazán. de nem, nem érzed. tudom, nem erőltetni kell. de szar. azt hiszem, valami nincs rendben.

más meg 12 évesen már odáig van valakitől..

érdekes

2011. aug. 9. 22:20
 16/23 anonim ***** válasza:

Én sem voltam még

19L

2011. aug. 9. 22:22
 17/23 anonim ***** válasza:
Én sem voltam még szerlmes. 22/F
2011. aug. 9. 22:39
 18/23 anonim ***** válasza:
*szerelmes-miért nem tudom leírni ezt a szót?:DD
2011. aug. 9. 22:40
 19/23 anonim ***** válasza:

Még én sem voltam,de már jó lenne,nagyooon!:))

17/L

2011. aug. 9. 22:42
 20/23 anonim ***** válasza:
Én sem :D
2011. aug. 9. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!