Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki vagyok? Nem voltam még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki vagyok? Nem voltam még senkivel.

Figyelt kérdés
29 éves férfi vagyok, de nem voltam még senkivel szexuálisan, csók sem volt. Interneten homo lapokat és videókat nézek, és naponta kiverem, de semmi több. Normális ez?
2009. ápr. 11. 03:55
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
Nem.
2009. ápr. 11. 07:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Valószínüleg akkor egy homoszexuális férfi vagy, aki eddig nem merte/tudta kiélni a nemiségét.

Először nézz magadba, hogy ezt el tudod-e fogadni, vagy még mindíg értetlenséggel tekintessz a saját irányultságodra.

Ha úgy látod, hogy ezt el tudod fogadni, akkor itt lenne az ideje, hogy ennek megfelelő társat keress magadnak. Ebben segíthetnek a barátaid, felkereshetsz olyan helyeket ahol homoszexuálisok találkoznak (Azért vigyázz, válogasd meg a helyet és aszemélyeket, hiszen sajnos a homoszexuálisoknak létezik egy rétege, akik rengeteg partnerrel csak egyéjszakás kalandokkal élnek és ez veszélyes lehet)

Tehát, nagyon jó a kérdésed. Először gondold végig, hogy ki vagy, fogadd el és utána éld aszerint az életed.

2009. ápr. 11. 07:49
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szivesen látnám az egyes kérdéseknél a feltevő százalékát. Tied is olyan 60 körül lehet. Nah, ezt csak azért mondom, mert a k*rvaanyázó, meg b*zizó embereket szokták annyira leszavazni.

Ezt csak azért írtam, mert eléggé süt, hogy kamukérdés.

De, ha nem kamu, akkor ne haragudj.

Figyelj, kinek mi a normális?

-Valakinek normális, hogy még 30 évesen sincs felesége, de barátnője sem.

-Valakinek normális, hogy már 15 évesen nem szűz.

-Valakinek normális a homoszexualitás.

-Valakinek nem normális a homoszexualitás.

Csak azt tudom mondani, hogy fogadd el magad, és próbálj ismerkedni melegbárokban, és egyéb ilyen helyeken. (hozzáteszem, hogy a neten, szerintem, NE próbálkozz párt keresni)

2009. ápr. 11. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!