Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek észre veszi?
Még szűz vagyok(sajnos).De a vibrátorommal hancuroztam már:)
Mivel ált.nem néznek szűznek,nem akarok magyarázodni hogy eddig miért maradtam annak stb.. szerintetek feltűnik majd a barátomnak ha oda kerül a sor?
ui: voltak már próbálkozások sráccal is csak akkor még fiatalnak éreztem magam,és fájt. Vibrivel meg minden pózt kipróbáltunk:D
Sajnos szűz? -.-
Persze a barátod szerintem kidob amint rájön, hogy úgy érzed ő neki adod a szüzességed. Gyűlölni fog.
Szerinted ciki h szűz vagy? Szerintem ez egyáltalán nem gáz.
Különben észre nem fogja venni, mivel gondolom a vibrátortól már átszakadt a szűzhártyádat, meg vmennyire kitágított...
De véleményem szerint még örülne is neki ha tudná h ő volt neked az első...
sajnos,voltak ilyen rossz tapasztalataim már!
Ő elég tapasztalt,és nem tudom mit szólna hozzá..arra gondoltam hogy az elején nem mondom el,csak majd utána
16 évesen engem abszulút nem foglalkoztatott az ilyesmi:D
...
2 hónapja vagyunk együtt,és mint mondtam,volt akit nagyon szerettem és kiderült hogy csak azért volt velem mert szűz vagyok..és fogadtak a barátaival!
Volt,aki mikor megtudta megijedt...és nem tudom hogy ő hogyan fogadná.,igen,gáz,de félek tőle! ezért gondoltam arra hogy csak utána mondom el..
de kívánjuk egymást..és én szeretném is!:)
szóval a kérdésre válaszoljatok kérlek: észre fogja venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!