Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek észre veszi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek észre veszi?

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok(sajnos).De a vibrátorommal hancuroztam már:)

Mivel ált.nem néznek szűznek,nem akarok magyarázodni hogy eddig miért maradtam annak stb.. szerintetek feltűnik majd a barátomnak ha oda kerül a sor?

ui: voltak már próbálkozások sráccal is csak akkor még fiatalnak éreztem magam,és fájt. Vibrivel meg minden pózt kipróbáltunk:D

2011. aug. 9. 08:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos szűz? -.-

Persze a barátod szerintem kidob amint rájön, hogy úgy érzed ő neki adod a szüzességed. Gyűlölni fog.

2011. aug. 9. 08:54
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted ciki h szűz vagy? Szerintem ez egyáltalán nem gáz.

Különben észre nem fogja venni, mivel gondolom a vibrátortól már átszakadt a szűzhártyádat, meg vmennyire kitágított...

De véleményem szerint még örülne is neki ha tudná h ő volt neked az első...

2011. aug. 9. 08:56
 3/18 A kérdező kommentje:

sajnos,voltak ilyen rossz tapasztalataim már!

Ő elég tapasztalt,és nem tudom mit szólna hozzá..arra gondoltam hogy az elején nem mondom el,csak majd utána

2011. aug. 9. 09:03
 4/18 anonim ***** válasza:
Tudod egy kapcsolatban nagyon fontos a kommunikáció. Szomorú, hogy egy ilyen fontos dologról szégyellsz beszélni a pároddal. Biztosan nem vagy 16-tól több, ha így gondolkodsz.
2011. aug. 9. 09:03
 5/18 anonim ***** válasza:
elítélne ha megtudná h szűz vagy? akk nem biztos h ő az az ember akinek először oda kéne adnod magad....
2011. aug. 9. 09:06
 6/18 A kérdező kommentje:

16 évesen engem abszulút nem foglalkoztatott az ilyesmi:D

...

2 hónapja vagyunk együtt,és mint mondtam,volt akit nagyon szerettem és kiderült hogy csak azért volt velem mert szűz vagyok..és fogadtak a barátaival!

Volt,aki mikor megtudta megijedt...és nem tudom hogy ő hogyan fogadná.,igen,gáz,de félek tőle! ezért gondoltam arra hogy csak utána mondom el..

2011. aug. 9. 09:14
 7/18 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben előbb bizonyosodj meg arról, hogy valóban szeret-e. Bizalom és ismertség nélkül ne feküdj le vele.
2011. aug. 9. 09:18
 8/18 A kérdező kommentje:

de kívánjuk egymást..és én szeretném is!:)

szóval a kérdésre válaszoljatok kérlek: észre fogja venni?

2011. aug. 9. 09:23
 9/18 anonim ***** válasza:
Észre, lehet érezni mikor elszakad a szűzhártya. (Én éreztem)
2011. aug. 9. 14:19
 10/18 A kérdező kommentje:
szerintem nekem rég nincs szűzhártyám..aktívan sportolok 13 éve( balett)
2011. aug. 9. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!