Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az osztálytársam velem álmodot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az osztálytársam velem álmodott. Mit jelent ez?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, és nekem van barátom. A fiúnak azt hiszem most nincs barátnője. Tavaly év elején jött hozzánk és emlékszem tetszett is nekem és én is neki, de közbe nekem is lett barátom neki meg bnője. Nekem még mindig ua a barátom neki már volt azóta egy pár bnője. Múlt héten bevallotta nekem, hogy velem álmodott és nagyon élvezte. Csak csókolóztunk az álmában...

Őszintén bevallom nekem még mindig bejön, de nem úgy mint pasi, hanem az öltözködése, megjelenése szal a kisugárzása tetszik. Szerintem én is bejövök neki. Nem igazán szokott velem foglalkozni, max ha egymás mellett ülünk akkor szoktunk oltári nagy röhögő partykat rendezni a többi oszt.társammal együtt :DD

Szerintetek mit jelenthetett az álom? tetszem neki? célozgatni akart?

Én 17 ő 19

2009. ápr. 10. 23:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen
2009. ápr. 10. 23:45
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Mindenesetre benne vagy a fejében és foglalkozik veled.
2009. ápr. 11. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!