Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetemi gólyatáborok tényleg csak a piáról és a szexről szólnak?
hát én elvileg igényes egyetemre járok...:D
a gólyatáborban semmi nem volt kötelező. biztos volt, akik csinálták, elvégre vagy 600-an voltunk. én pl egész végig nem szexeltem senkivel!:D de egyik ismerősöm sem. kivéve akinek ott volt a pasija is.
a csapatjátékokban alapvető dolog az alkohol, de pl a mi csoportunkban volt egy srác, aki nem ivott alkoholt lelkiismereti meggyőződésből, és senki nem szólt be neki érte, ugyanúgy élvezte a dolgokat, mint bárki más és semmiből nem maradt ki:)
gólyatáboroztam én is, elte-btk, tavaly, de még mielőtt valaki azt hiszi, hogy lány-orgia volt, hát nem. odaömlesztették a beépített bme-seket meg némi felsőbbéves fiúcsordákat.
nem szexeltem, egyszer csíptem be, de nem fetrengtem, nem hánytam tele a szobát és a többiek sem. a mi 20 fős "örsünkben" vigyáztak a csoportvezetők, csak a sörivóverseny résztvevője haldokolt kicsit az utolsó estén, de hát vállalta. mi többiek, nem. meg volt még egy lány, aki elég hamar kidőlt, de ő ilyen meggondolatlanabb fajta.
voltak ivós versenyszámok, de vittünk ropogtatnivalót, no meg aki előugrott mindig 3-4 ember, az nem kényszerből ment oda. volt antialkoholistánk is, az végig teát és üdítőket ivott, nem ütötték le érte. :D
ahol szobában voltam, nem dugtak. sem nálunk, sem a szomszédban, sem a másik kettő helyen, ahol megfordultam. a bokrok sem voltak széthajtogatva. biztos dugtak egyesek, de jól megoldották. xD
úgy éltem túl a gólyatáboromat, hogy utána is szűz voltam, nem (első)csókolóztam még jó ideig és részeg is később voltam, életemben először.
3-4 nap nem a világvége, legyen önkontrollod, másoknak is lesz. és ott legyél velük.
jó móka, na. no para.
Szintén most megyek gólyatáborba (ELTE), és én is ilyesmitől tartottam... De tény és való, majdhogynem felnőtt emberek vagyunk, amit nem akarunk, azt nem kell megtenni. :)
18/L
Én is megyek a DE közgáz-jogász gólyatáborba, dughatunk ha gondolod! Írj privit ha érdekel.
19F
Elég fura kérdés ez már ne is haragudj.
Nem fog leitatni és megerőszakolni senki ez biztos.
Nem is értem hogy jut ilyen eszedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!