Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Szunai Linda megérdemelte, hogy ő lett a 2011-es szépségkirálynő?
Azért itt nem kell lecsúnyázni, mert nagyon szép lány.
Sok szép lány van rajta kívül is az országban, de aki nem jelentkezik, az nem nyer.
A jelentkezők közül pedig ő volt a legszebb szerintem.
nagyon szép és természetes :) persze én is látok az utcán sokkal szebb lányokat..
18/L
Szerintem nagyon szép lány, szimpatikus, természetes szépség! Örülök, hogy ő nyerte meg :) A többi lány nem volt volt szép, ezért is nyerte ő meg a szépségversenyt.
17/L
Mi néztük a párommal és ő egyáltalán nem tetszett egyikünknek sem. Én az egyik szőkét szerettem volna(már nem emlékszem a számára,talán 6,de nem biztos), a páromnak meg a rendőr csajszi jött be, vajon miért :-)
azt nem mondom, hogy nem érdemelte meg,mert nem sajnálom tőle,de tény, nekem is más tetszett. De ha őszinte kaarok lenni akkor egyik se volt annyira nagy szám, hogy szépségkirelynő legyen. Az utcán sokkal szebbek mászkálnak, na meg a Damak Jázmin (vagy ki) és a mostani nyertes között szerintem ég és föld van
Szerintem a Bertók mariann (01) sokkal inkább megérdemelte volna :) (mellesleg ismerem a lányt személyesen, a Balcsin a szomszédunk :) ) Ja, és ALIG volt rajta smink a döntőn!!!
16/F
Szerintem a Bertók Mariann (01) sokkal inkább megérdemelte volna :) (mellesleg ismerem a lányt személyesen, a Balcsin a szomszédunk :) ) Ja, és ALIG volt rajta smink a döntőn!!!
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!