Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit tennétek, ha szerlmesek kennétek egy pasiba, de kiderülne, hogy nem tud szexelni, mert nem áll fel neki a cerka?
Nekem volt egyszer egy pasim, akinek ugyan felállt, de sokszor előfordult, hogy menet közben lelankadt. Nagyon frusztráló volt, mert azt hittem, hogy velem van gondja, és bennem van a hiba.
Aztán bevallotta, hogy ez rendszeresen előfordult vele másokkal is. Akkor megnyugodtam, de nagyon ki is ábrándultam. Nem a probléma miatt, hanem az volt a kiábrándító, hogy fiatal férfi létére rég küzd ezzel a problémával, és nem ment vele orvoshoz.
Kb. 2 hónapig tartott ez a kapcsolat.
Nekem is volt, vérnyomáscsökkentő gyógyszereket írtak tévesen fel, pedig pánikbeteg voltam, de ezt a 90-es években nem nagyon ismerték még. Sokáig nem voltam nővel, aztán mikor összejött egy, a fáradtságra fogtam. Ám rögtön elmentem a körzeti orvoshoz, írattam vele 1 doboz 2 db-os 100 mg-s Viagrát, bevettem egy felet belőle, közel 12 napig semmi gondom nem volt a szex-szel. Utána negyedeltem, most ott tartok, hogy havi negyed Viagrát szedek, de valószínűleg már nem is kellene, menne anélkül is, de valahogy magabiztosabbá tesz, önbizalmat ad.
Ha lázas vagy, lázcsillapítót szedsz, ha ez a bajod, ezt a gyógyszert szedjed, se az orvos, se a patikus nem nézett rám furcsán emiatt, nyugodtan írasd fel, a hatás nem marad el. Lehet csak át kell öblíteni az ereidet abban a szervedben valami kis rög miatt, azt meg az orvosok nem fogják érfesteni soha, hogy ezt megállapítsák, nekem ez a tanácsom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!