Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány rajtam kívül aki a kisebb fiúkhoz vonzódik? (2-3 évvel kisebbekhez)
Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 22:42
11/21 anonim válasza:
Én pont az ellentéted vagyok, mert nekem meg az idősebb pasik jönnek be. Nem pár év eltérésre gondolok, hanem akár 15-20-ra. :/
16/l
12/21 anonim válasza:
biztos van de hány éves vagy kérdező?
13/21 anonim válasza:
anyuka típus vagy
vagy esetleg vannak öcséid?
14/21 anonim válasza:
Mint fiús anyuka azt tudom neked mondani,h ha 20 év alatt vagy, a gyerekem 15 méteres környezetébe sem engednélek.Mert 18 és 20 között már nem olyan a különbség mint mondjuk 10 és 13 között.
15/21 anonim válasza:
Igen, én is ilyen vagyok. Most vagyok 18 L és inkább a 14-15 éves korosztály jön be.
16/21 anonim válasza:
Ez fake.Nem hiszem el.Fuj.Egy 14 éves az GYEREK!Ez aberrált dolog.
19/21 A kérdező kommentje:
Amúgy nemrég lettem 20 éves, a mostani barátom 17, meg előtte is 17 éves volt:)))
2011. aug. 13. 13:17
20/21 A kérdező kommentje:
Hogy még több betekintést nyerhessetek: nem kizárólag külső, szexuális vonzódást érzek, hanem érzelmileg is vonzódok, jól kijövök a nálam 2-3 évvel fiatalabbakkal, sokkal őszintébbnek tűnnek, és vicces, de vhogy biztonságban érzem magamat mellettük. Amúgy meg nem kell kedves fiús anyukának tőlem féltenie a kisfiát, nélkülem is ugyanúgy kipróbál mindent amit ki akar!!!
2011. aug. 13. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!