Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztelt nőneműek! Mi a véleményetek egy ilyen szakállról? (+kicsit hosszab hajról, mint a képen)
2011. aug. 7. 21:41
12/22 anonim válasza:
hát a hajjal nincs bajom de a szakáll nevetséges..ki ez? mark darcy?? xD
13/22 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy szerintem nagyon jól néz ki és rendkivül férfiasnak tartom :)
2011. aug. 7. 22:59
15/22 anonim válasza:
hát az x-men: a farkas-ban nagyon szexi így a főszereplő,de azért a valóságban. Hát... Bármilyen jól is néz ki a pasi akkor sem szívesen csókolóznék egy ilyen szúrós arccal. :D
16/22 anonim válasza:
szexi tud lenni a szakáll, de nekem ez már sok.
17/22 anonim válasza:
Jó pasi alapjáraton, de ez a szakáll még neki se áll jól. :)
18/22 anonim válasza:
Én szeretem ha valaki szőrös. Az olyan férfias. Most legyen olyan mint a babapopsi? Na ne.
19/22 anonim válasza:
elhisszük egy képről is b@romarcú
20/22 A kérdező kommentje:
Valami baj van esetleg?
2011. aug. 9. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!