Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mitcsináljak, hogy ilyeneket írogat? L/15 .
Figyelt kérdés
Most megyek a gimibe, facebookon tartom a kapcsolatot a leendő osztálytársaimmal. Máris van egy fiú akivel szimpatizálok, csak ő perverz, azaz mindig a szex a téma.. kérdi, hogy miket csinálnák ketten, hogy én benne lennék-e a szexben.. írom hogy igen, de ehhez az kéne hogy szerelmes legyek belé és már járjunk 1 ideje, de ő mindig ilyet ilyet írogat, és muszáj ezekre valamit reagálnom.. persze én is írom ,hogy jó lenne persze, csak nem akarom hogy azt higgye , hogy én ilyen "könnyű nőcske" vagyok....2011. aug. 7. 17:48
21/39 anonim válasza:
Nincs még minden veszve! Hiszen más írogatni, mint meg is tenni. Ha szeptemberben találkoztok, légy vele hűvös. Élőben valószínűleg ő sem lesz olyan nagy legény.
22/39 anonim válasza:
Kezdjük azzal, hogy te most mit akarsz? Őszintén?
24/39 A kérdező kommentje:
Tetszik a srác tényleg, ha jobban megismerném, és kedves lenne akkor járnék is vele. Csak így már.. nem akarom hogy azt vegye le elsőre hogy nem érdekel és azt se akarom hogy azt higgye hogy ribanc vagyok. De most már úgy látszik tökéletesen azt hiszii :/... Meg ő túl gyors, tetszik oké, meg neki is én, de már azonnal a szexről álmodozik.
2011. aug. 7. 18:12
25/39 anonim válasza:
És miből gondolod angyalom, hogy veled van a gond és nem vele?? Te csak nem tudsz nemet mondani, vagy nem is akarsz? Mert akkor mi a gond? Neked a dugás kell ez jó testtel, nem?
26/39 anonim válasza:
Figyelj.
Sajnos nem csak azt hiszi, ahogy látom az is vagy.
Ismerkedj meg vele és feküdj le.
Ahogy látom te is ezt szeretnéd.
Hülye voltam, hogy írtam válaszokat, hogy hogyan magyarázd ki magad. üdv
27/39 A kérdező kommentje:
De nem szeretném! Még 1 darabig tuti, 1-2 év múlva lehet. De most nem!! Biztos jó dolog! Csak az zavar hogy a fiú már azonnal akarná.
2011. aug. 7. 18:16
28/39 anonim válasza:
AKARDD TE IS! nem mind1? ribinek tart így is úgyis.
ami van az nem múlik
29/39 anonim válasza:
88% -nak igaza van:D
De gondolom a védekezésről még nem halottál, vagy igen?
Abortuszt akarsz?? Vagy mi?
Jól megdug és kidob a kukába aztán kiröhög és te leszel az osztály kur.vája.
30/39 anonim válasza:
Igen ám, de ne gyere utána ide sírni :)
Mert mi megmondtuk !
De cselekedj kedved szerint. Te életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!