Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 vagyok a farjam állva kb 9 centi még nem volt magömlésem nem szőrös és az egyik herém magasabban van mint a másik mit tegyek?
ez egyáltalán nem normális, ha 14 évesen még nem volt magömlésed az igenis rendellenes. persze lehet hogy csak későn érsz, de nagyobb az esélye valami rendellenességnek. ne higyj azoknak akik nyugtatgatnak, ez egyáltalán nem vicc, később gondjaid adódhatnak belőle. Lehet felkéne keresned egy orvost...
az meg hogy még nem szőrös, inkább előny. legalább nem kell borotválni. nekemis csak 9évesen volt poén amikor elkezdett szőrösödni, aztán már 13-14 éves koromtól ezidáig nem győzöm borotválni, mert tudom hogy nem higénikus és nem esztétikus a szőrös.
a méretével is el kell hogy keserítselek: a pénisz nem 25 éves korig nő mint ameddig a szervezeted fejlődik, az kb 16 éves korban megáll, persze van aki későnérő, annak lehet akár 18 éves koráig is, de nekem 14éves korom óta változatlanul 19cm. ami persze semmit nem jelent, mert a női hüvej befogadóképessége kb 10cm. annál nagyobb káró elviekben felesleges.
Én a helyedben a végére járnék a dolgoknak. Mondd el a szüleidnek, máshogy nem lehet. Én is elmondtam amikor figymaszűkületem volt, elis mentünk orvoshoz, majd megműtöttek. A te magömléses gondod nagyobb probléma értelemszerűen, de azért mondd el, mert több mint valószínű hogy csak felírnak valami hormontartalmú gyógyszert.
Sok szerencsét, szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!