Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek is fura és nem normális? 14/L
Egyik nap a barátnőimmel beszélgettünk, és feljött témának a fiúk. Négyünk közül kettőnknek van fiúja, mivel én vagyok a frissebb (és akinek nem csőgatyás Fluor-fanok tetszenek:D) az én barátomról kérdezgettek... Megkérdezték, hogy miről szoktunk beszélgetni, de úgy hirtelen nem tudtam válaszolni. Aztán szépen kezdtem kifejteni...ők meg teljesen furán néztek. Tényleg mindenről szoktunk beszélni, csak nem olyan témákról, mint a barátainkkal. Pl. magukról a fogalmakról: világ, zene, szerelem, halál, élet. A barátnőim tudják, hogy művész lélek vagyok és megszokhattak már sok mindent, de most ki vagyunk beszélve, mert hogy ez nem normális. Jól össze is vesztem velük, mert sajnálom, hogy 14 éves fejjel nem a szexpózokról szoktunk tapasztalatot cserélni...De nekem nem arra van szükségem, hogy a menő diszkókban nyaljuk-faljuk egymást a sarokban, inkább kimegyünk a hegyre és nézelődünk, beszélgetünk, zenélgetünk.
14/L (15/F)
Én pont ilyen lányt keresek, de nem találok sehol :(
14/f (mondjuk nem nagyon tudom hol keressem :) )
tök jó, teljesen normális.
a barátnőid meg egyszerűen másmilyenek, más fontos nekik. nem baj az sem, az a baj, hogy piszkálnak téged. de a tanulság meg van, ne beszélgess velük a barátodról:) így nem lesz min összeveszni.
Úgy, ahogy az első mondta. Irígylem a barátod :)
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!