Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyet értetek az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyet értetek az alábbi szöveggel melyben a női-férfi ismerkedést boncolhatják?

Figyelt kérdés

"Azt mondják a nők választanak. Bizonyos esetekben így is van, mivel a nők egyre kezdeményezőbbek. A legtöbb nő azonban még mindig elvárja, hogy ne neki kelljen megtennie az első lépést, hanem hódítsák meg, akár női, bátorító visszajelzés nélkül is. Vagyis a férfiak választanak és a nők mindössze döntenek.

Egy férfi bármikor odaléphet egy számára tetsző nőhöz, senki nem talál benne semmi kivetnivalót. Aztán a nő eldönti, hogy fogadja-e a közeledést, vagy sem. Ez a klasszikus módja az ismerkedésnek.

Vitathatatlanul a nők helyzete kényelmesebb, hiszen dönteni könnyebb, mint döntésre várni. A nőket nem éri ilyen módon elutasítás, csak siker. A férfiak jelzik feléjük tetszésüket, és a nők válogathatnak, azonban csak az őket választó férfiak köréből, ha nem mernek kezdeményezni. Nem úgy a férfiak, akik elfogadottan a teljes női kínálatból szemezgethetnek, azonban cserébe számos kudarccal is szembesülhetnek. A nemleges választ egyesek jól bírják, lepereg róluk, míg másokat annyira megviselhet, hogy akár hosszú időre elveheti kedvüket az ismerkedéstől.

A választás előnye a széles választék, hátránya az elutasítás lehetősége. A döntés előnye, hogy nincs elutasítás, hátránya viszont a jóval szűkebb választék. "

Tehát elvileg ma a nők kizárólag azok közül válogathatnak aki közeledik hozzájuk, mert ugye a nők gyakorlatilag soha nem kezdeményeznek, legalább is én a környezetemben soha életemben nem láttam ilyet, nem is hallottam róla, tehát kijelenthetjük, hogy a nők gyávák megkockáztatni az elutasítást így mindegyik csak vár a szőke hercegére így ez a hátránya, hogy nem válogathat annyira mint egy férfi, na most ez igazságos szerintem ahogy le van írva a cikkben, viszont azon avgyok felháborodva, hogy vannak nők akik ezt nem látják be, azt mondják ők igen is bárkit választhatnak ha oda sem mennek, ez nagy hazugság! a cikk szerintem tükrözi a mai igazságot.

2011. aug. 6. 21:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem, tudod mi nem gépek vagyunk, hanem emberek. Mindenki másmilyen, nincs értelme általánosítani.

Te pedig az a fajta kérdező vagy akinek a helyes válasz egyenlő azzal ami neki ad igazad. Nehogy elfogadd más véleményeét mert csak az lehet az igaz amit te gondolsz.

2011. aug. 6. 21:51
 12/14 anonim ***** válasza:

21:40 vagyok.

Igazad van, tényleg kicsi az esélye, hogy így összekerülnek azok az emberek, akik tényleg bejönnek egymásnak, de legyél ennyire pesszimista, mert ezzel még inkább rontod a lehetőségeidet!

Ha megismersz egy lányt és érzed, hogy bír téged, az fél siker lehet! Idegen nőket ne szólíts le, annak nincs értelme. Inkább suliból ismerkedj több lánnyal, először csak barátkozz! Legyél nyitott! Ez fontos! Ha egy lánynak bejössz, az szívesen beszélget veled, kikéri a véleményedet, érdeklődik a dolgaid felől, mosolyog, szeret a közeledben lenni (mármint ha nem ismered fel a jeleket akkor tényleg sok csalódásban lesz részed!).

Nem tudom milyen korosztály lehetsz, de igyekezz sok nővel ismerkedni és látod hogy van esélyed megpróbálni.

Amúgy ne tőlem vedd a példát mert én ritka hülye nőszemély vagyok. És béna, azt még hozzátenném :)

Azért a lányok nagy részének kb. minden tizedik pasi bejön.

2011. aug. 6. 22:09
 13/14 anonim ***** válasza:
* javítás: NE legyél ennyire pesszimista!
2011. aug. 6. 22:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Részben igaz a szöveged, de lehet barátságból is kapcsolat, ahol lehet hogy a csaj kezdeményezett
2011. nov. 20. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!