Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől érzed magad férfinak?
Figyelt kérdés
És nem arra értem, hogy lóg valami a lábad között. Dolgok, cselekedetek, gondolatok, stb.2011. aug. 5. 12:48
11/15 anonim válasza:
ezt figyeljétek, vezetés, a kocsik, a foci egyáltalán nem érdekel, japán rajzfilmekre folyatom a nyálam és rühellem a sört, meg a cigit
Sose volt még bnőm, már kezdem becsavarodni 10 perc után szerelmes vagyok mindenkibe aki jó fej velem...
13/15 anonim válasza:
Attol erzem magam ferfinak, hogy ugy is probalok viselkedni mindig, minden helyzetben.
A magam utjat jarom. Van onkontrollom. Ha belemkotnek nem hagyom hogy felbosszantsanak. Higgadt igykszek maradni es uralni akarom a helyzetet. Sosem panaszkodok es nyiltan kifejezem megvetesem ha mas "ferfi" nyavalyog elottem.
Lehet nagykepuen hangzik, de en ezen ertekek alapjan akarok elni.
14/15 anonim válasza:
Attól érzem magam férfinak, hogy sosem adom fel a küzdelmet. Olyan vagyok mint a bika az arénában.
15/15 anonim válasza:
Attól férfi a férfi, hogy saját magát képes anyagilag eltartani, képes minden szükségletét maradéktalanul kielégíteni. Nincs anyuci, nincs apuci, a saját lábán áll és saját maga dönt az életét érintő kérdésekről. És minden döntéséért vállalja a felelősséget. Ettől férfi a férfi. Egy darab hústól még nem lesz valaki férfi, sem attól hogy beteszi egy nő lába közé. Ez kevés. Erre egy állat is képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!