Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha feltöltenék magamról facebookra pár képet és normálisan beállítanám az adataimat, pl hogy miket szeretek csinálni, akkor történhet olyan, hogy egy lány rámír fb-n, hogy meg szeretne ismerni?
én így ismertem meg fiúmat...1évvel ezelőtt (:
11hónapja együttvagyunk lassan :3
15L
És hány éves a fiúd?
Am grat és sok boldogságot
Azt kérdezted, hogy történhet-e olyan...
Miért ne történhetne? Az is megtörténhet, hogy én vagyok az a lány, az is megtörténhet, hogy nem. Az is megtörténhet, hogy vele fogod leélni az életed..
Nemde?
Te lennél az a lány? :O
Van kedved beszélgetni? :D
Fiúkra ritkán írnak rá. Lányokra viszont ráír fű-fa akár több száz kilóméterrel arrébbról is.:)
+ általában azok fognak rád írni, akik láttak már valahol, pl suliban, buliban, moziban, utcán, konditeremben etc, és nem tudták veled máshogy felvenni a kapcsolatot. Csajoknál nem jellemző, hogy órákat böngésszenek a facebookon ismerősök ismerőseinek az ismerősei után majd ráírogassanak, mint potenciális "áldozatra", hogy húúúú milyen jól nézel ki, volna-e kedved blablabla.
Szóval én a helyedben nem várnék nagy reményeket ettől az egésztől. De ez csak egy jó tanács.
19/19
Komolyan mondod, hogy lányokra ráírnak? Én sosem csinálnék ilyet, mert a FB nem erre való. Nem is értem az olyan embereket, akik FB akarnak ismerkedni. És mit ír a lánynak: szép a szemed, jó a sminked, tetszik a körmöd, stb.?
Kérdező: Ha nagyon jól nézel ki, rádírhatnak a csajok. Vegyél fehér inget, napszemüveget, nyakláncot, fényképezd le így magad, és töltsd fel a FB-ra. Akkor azt fogják gondolni a csajok, hogy te menő csávo vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!