Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szép jelzőket mondjak egy lányra hogy nagyon örüljön neki?
Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 21:34
11/19 anonim válasza:
ilyen válaszokkal bazzeg nem csoda, hogy nem barátnővel lógtok, hanem ezen a hülye oldalon :D
12/19 anonim válasza:
A gyönyörű mindig bejön szerintem. Amúgy meg a no1 bók, amit eddig kaptam az valahogy így hangzott: "Ha olyan lennék fiúban, mint te lányban, akkor nem kobold lennék, hanem daliás lovag." Mondjuk ez elég személyes, és bizonyos helyzetekben hülyén hangozhat, de nem is az a lényege, hanem, hogy nem a megszokott, hétköznapi bók volt :)
13/19 xdj válasza:
szai cica van gazdad?:D nekem egyszer bejott
14/19 anonim válasza:
először azt kérdezd meg hogy idézem "Arról érdeklődnék hogy mennyik a tarifák?"
15/19 anonim válasza:
legyen különleges! ne csak szimplán a hogy szép vagy, hane pl.. írj neki verset, dalt..!
17/19 anonim válasza:
én csak azt mondom mindig add magad és légy öszinte , ha igy teszel csak ugy ömlenek majd belöled a bókok :) am is ez már csak attol függ ha lány milyen személyésgü, kicsit félénkebb vizza huzodo v épp ennek ellentetje azért ez se mindegy, ez már csak azon múlik h milyen ember ismerő vagy és h tudsz alkalmazkodni:) ezek a minden napi bókok persze azért jól esnek nekik de azért azt se szabad tulzásba vinni :))
18/19 anonim válasza:
Mit mondj, hogy örüljön? Ha fiatal: 50.000 ft (minimum).
19/19 anonim válasza:
Ne hidd el, hogy első pillanattól az őszintét kell adnod! Ha fülig szerelmes vagy és érzed hogy az egész világ sorsa azon múlik, hogy sikerül-e ezt megosztanod a lánnyal, bizony össze-vissza fogsz hülyeségeket beszélni. Tanulj be nyugodtan néhány bókot, és ha kicsit lenyugodtál, már jönni fog a többi magától.
Egy ilyen betanult versike a "Szép vagy, mint a rózsaszál. Ó, te kedves királylány!". Nem nagyon jött be Süsünek, de aranyos mese :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!